Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi ve yeni aşk ile Cemre Baysel hayatında yeni bir dönemde!

Yeni dizi ve yeni aşk ile Cemre Baysel hayatında yeni bir dönemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz’ın aşk yaşadıklarının ortaya çıkması hayranlarını çok memnun etti. Baht Oyunu isimli Kanal D dizisinde başrolde yer alan ikili, sosyal medyadan paylaştıkları pozlarla da aşklarını sergilemeye devam ediyor.

Hem bir dizide hem de gerçekte aşk yaşayan ikili hayatlarında yeni bir dönem başladığını düşünüyor. Alem dergisine konuşan ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz, hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi. İkili dergiye birbirinden özel pozlar da vererek hayranlarını mest etti.

Yeni dizi ve yeni aşk ile Cemre Baysel hayatında yeni bir dönemde! 1

Aytaç Şaşmaz, “Kendimi geliştirdiğim ve en iyi şekilde yansıttığımı düşündüğüm, en huzurlu dönemimdeyim” açıklamasını yaptı.

Cemre Baysel de bu yeni dönem hakkında düşüncelerini şöyle aktardı: “Şu an hayatımın yeni bir dönemindeyim. Attığım her adım sonraki başlangıçların habercisi. Enerjimin ve isteğimin en uç noktasındayım. Sonsuz olması için de çok çalışıyorum.”

Yeni dizi ve yeni aşk ile Cemre Baysel hayatında yeni bir dönemde! 2

Birbirlerine çok yakıştırılan ünlü çift, Baht Oyunu sayesinde tanıştı ve sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Dizi hayranları bu duruma hiç şaşırmadı. Çünkü daha ilk andan itibaren birbirlerine ne kadar uyumlu olduklarını herkes fark etmişti.