Ana sayfa Dizi Haberleri Az ama etkili diziler yapan atv’den iki bomba yeni dizi geliyor!

Az ama etkili diziler yapan atv’den iki bomba yeni dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv, son yılların en başarılı kanallarından birisi konumunda. Bunu en çok da dizilerine borçlu olan kanal yönetimi, iyi projeler seçmesiyle de öne çıkıyor. Atv’de 2022 yılında dikkat çeken ve yakın zamanda izleyicilerle buluşacak olan iki proje dikkatleri çekiyor.

Bu projelerden birisi Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt isimli istihbarat, aksiyon dizisi olacak. Yalnız Kurt’un fragmanları yayınlandığından bu yana ilginin de bir hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

atv ekranlarında yeni yılda yayınlanacak bir başka dizi ise Okul Yolunda oldu… Koliba Film tarafından hazırlıkları devam eden dizi, bir dram projesi olarak öne çıkıyor.

Az ama etkili diziler yapan atv'den iki bomba yeni dizi geliyor! 8

Etkileyici bir hikayenin izleyicilerle buluşacağı Okul Yolunda, bir atv dizisi olması nedeniyle daha da önem kazanıyor. Çünkü kanal yönetiminin bugüne kadar yaptığı projelerin ne kadar başarılı olduğuna birçok kez şahitlik yaptık.

Bir Zamanlar Çukurova, Kuruluş Osman, Destan, Kardeşlerim, Kalp Yarası isimli diziler atv’nin iddialı yapımları arasında bulunuyor. Az ama çok iddialı diziler hazırlayan atv, şimdilerde hem Yalnız Kurt hem de Okul Yolunda projelerine büyük önem veriyor.

atv’nin Okul Yolunda dizisinin oyuncu kadrosu etkileyici isimlerle dolu! Yunus Emre Yıldırımer, Fatih Al, Hande Kaptan ve Nihan Büyükağaç şu ana kadar proje için anlaşma sağlanan isimler oldu.

Az ama etkili diziler yapan atv'den iki bomba yeni dizi geliyor! 9

Yalnız Kurt dizisi Türkiye’nin yakın dönemine ilişkin çok önemli detayları izleyicilerle buluşturma iddiasını taşıyor. Yönetmen ve yapımcı Osman Sınav’ın bir projesi olması nedeniyle de diziye yönelik büyük bir ilgi gözüküyor.

Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler Yalnız Kurt dizisinin kadrosunda bir araya geldi.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu, yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği dizinin, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze yazıyor.