Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin setinden gelen üzücü haber sonrası yeni gelişme!

Üç Kuruş dizisinin setinden gelen üzücü haber sonrası yeni gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi, 5 sezon boyunca Show TV’nin fenomen yapımı olarak Pazartesi akşamlarına damgasını vurmuştu. Ardından gelen Üç Kuruş dizisi de aynı iddia ile Çukur’un boşluğunu doldurmak için ekrana getirilmeye başlandı. İzleyici Roman mahallesinde geçen bu hikayeye önce temkinli yaklaştı. Ancak izleyenler, ekranın yeni fenomen adayını bulmuş olmaktan memnun!

Uraz Kaygılaroğlu’nun bambaşka bir imajla Roman Kartal olarak yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da başarılı bir seçim olmuş. Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra ekrana dönüşü merakla beklenen Nesrin Cavadzade, yine her bölümde oyunculuğunu konuşturuyor.

Bu kez Bahar karakteri ile ekrana gelen Cavadzade, dizide Bahar karakterine hayat vermekte. Sürpriz bir şekilde birbirlerinin hayatlarına giren Bahar ve Kartal’ın düğün törenleri ise akıllardan çıkmayacak görkemli sahneleriyle dikkat çekmişti.

Romanların çalgı, çengi, develi ve son derece rüküş kıyafetlerle katıldığı muhteşem düğünlerin bir benzeri, Üç Kuruş dizisinde de yaşatıldı. Kadir ve Bahar’ın düğünleri, dizinin en dikkat çeken sahnelerinden birisiydi.

Üç Kuruş dizisinin setinden gelen üzücü haber sonrası yeni gelişme! 7

Yılbaşı haftası pek çok dizi gibi Üç Kuruş da ekranda yoktu. İki haftalık aranın ardından dizinin oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ve Nesrin Cavadzade’nin koronavirüse yakalanmış olmaları da bu ayrılığı daha da uzattı.

Çekimlerin iptal edilmesi nedeniyle yeni bölümü bekleyenler hüsran yaşadı. Şu ana kadar 9 bölüm yayınlanan dizinin 10. bölümü ise merakla bekleniyordu. Sonunda beklenen fragman geldi! İzleyiciyi sosyal medyada adeta uçuran haber hızlı yayıldı. Üç Kuruş dizisi 17 Ocak Pazartesi akşamı dönüyor!

Twitter’da paylaşım yapan Üç Kuruş hayranları o kadar heyecanlıydı ki 30 binin üzerinde tweet paylaşımı yaptılar ve böylece sosyal medyanın gündeminde ilk sıraya diziyi yerleştirmeyi başardılar!

“Niye bu kadar ara verdiniz?” diyerek sitemlerini dile getiren izleyicilerden pek çoğunun oyuncuların koronavirüse yakalandıklarını bilmedikleri de anlaşıldı. Bu arada dizide Bahar ile Kartal’ın yanı sıra Efe ile de Leyla arasında neler yaşanacağını da ayrı bir merak konusu.

İşte Üç Kuruş’un 10. bölüm fragmanı: