Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisi için işte tam burası hem hikaye hem reytingler için bir dönüm noktası!

Aziz dizisi için işte tam burası hem hikaye hem reytingler için bir dönüm noktası!

tarafından ker_def

Show TV’de Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın etkili performansları ile öne çıktığı dizinin hikayesi, sezon başından bu yana geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Ancak Ramazan ayının gelmesi ile birlikte reytinglerde ciddi bir gerileme yaşandı ve geçen hafta yayınlanan 21. bölüm ile birlikte Aziz dizisi hayranlarında büyük panik başladı.

Geçen sezon Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı Ramo dizisini iyi reytinglerine rağmen bitiren Show TV, aynı şeyi bu sefer Aziz dizisine yapar mı? Aziz, iyi giden bir proje olmasına rağmen düşen reytingleri dizinin sadık kitlesini endişelendiriyor. Tam bir dönüm noktasında bulunan dizinin hikayesinde de çok dikkat çeken gelişmeler yaşanacak.

Aziz’in 22. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Pierre’den gerçekleri öğrenen Aziz’in büyük bir öfkeyle Efnan’ın çizilen resmini kırdığı tanıtımda Efnan, gözyaşları içinde kendini açıklamaya çalışıyor. Pierre’in hamlesiyle Aziz ile Efnan aşkı büyük bir darbe alırken neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Dilruba’dan “Boşadım seni” sözlerini duyan Adem şoke olurken, atölyede başına silah dayayarak herkese korku dolu anlar yaşatıyor. Patlayan silah sesi ise akıllara “Adem kendini vurdu mu?” sorusunu getiriyor. Aziz, atölyede Mustafa Kemal Paşa’nın gayretleriyle Hatay’da meclis kurulacağının müjdesini verirken Dayı ile konuşması dikkat çekiyor. “Tek yol var!” diyen Aziz’in atölyede ateş ettiği anlar akıllarda soru işaretleri bırakıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 21. bölümün finali de heyecanlı bitmişti. Efnan, Dilruba’nın babasından silah aldığını öğrendi ve hızlıca Aziz’e haber verdi. Adem’in karşısına çıkan Dilruba silahını doğrulttu. O sırada yetişen Aziz, Dilruba’ya engel oldu. Adem, sözleriyle Dilruba’yı kışkırtsa da Aziz’i dinleyen Dilruba silahını indirdi. Nefes kesen anların ardından asıl sürpriz atölyede Aziz’i bekliyordu.

İkilinin karşı karşıya geldiği anlarda nefesler tutuldu. Atölyenin sahibi gibi dolaşan Pierre, Efnan’ın resmini duvara asmıştı. Efnan’ın resmini duvarda gören Aziz, dehşete düşerken Pierre, Aziz’in vurulduğu gece Efnan’ın kendisine modellik yaptığını söyledi. Pierre zaferinin tadını çıkarırken, Aziz’in duydukları karşısında ne yapacağı merak konusu oldu. Yeni bölümde tüm bu meraklı bekleyiş son bulacak.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, 22. yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!