Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisi yeni bölümü vatan sevgisinin güçlü izleriyle geliyor

Aziz dizisi yeni bölümü vatan sevgisinin güçlü izleriyle geliyor

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Aziz’in yeni bölümü izleyicilerle 14 Mayıs günü saat 20.00’da Show TV’de buluşacak. Murat Yıldırım ile Simay Barlas’ın başrolünde yer aldığı dizide hem büyük bir aşkı hem de Hatay’ın Türkiye’ye katılması öncesindeki gelişmeleri izliyoruz.

1930’lu yıllarda geçen hikayesi ile milyonların hayranlığını kazanan Aziz dizisinin son bölümleri ise reytinglerde yaşanan düşüş nedeniyle sıkıntılı bir sürecin başlamasına neden oldu. Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı henüz belli değil ve Mayıs ayında yayınlanacak bölümlerin sonuçları karar verilmesinde etkili olacak. Peki 25. yeni bölümde neler izleyeceksiniz.
Aziz’in yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu. Aziz’in aksiyon dozu yüksek tanıtımında maskeli adamın izleyenleri soluksuz bırakan dövüş sahneleri heyecanı yükseltiyor.

Aziz, ağalardan pamukları satın alarak Pierre’e karşı üstünlük kurmaya çalışırken, Efnan’ın birlik olma çabaları dikkat çekiyor. Aziz’in vatan sevgisi derinden hissedilirken, silahlı adamların halkın evlerini yerle bir ettiği görülüyor. İntikam yemini eden Pierre’in yapacakları ise yeni bölüme duyulan merakı artırıyor.

AZİZ’İN 25. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Pierre Aziz’i yakaladığını zannederken aslında oyuna düşürüldüğünü anlar. Aziz ise Pierre’e oynadığı oyundan memnun hayatına devam ederken onun kendisinden bir şeyler sakladığının farkında olan Efnan ilişkileri için endişelidir.

Dilruba’nın gidişi yüzünden Galip’le ters düşen Adem ise kendisini babasına kanıtlamak için Efnan’la yeni bir yola çıkar. Bu yolda en büyük destekçileri ise Ankara tarafından üzerine büyük bir sorumluluk verilen Aziz olacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor.

Aziz, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!