Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan nasıl 10 kilo verdiğini anlattı!..

Pelin Karahan nasıl 10 kilo verdiğini anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son TRT1 ekranlarında  Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizide başrolde yer alan ünlü oyuncu Pelin Karahan Şamdan Plus Dergisi için objektif karşısına geçti.

Fit görüntüsü ile dikkat çeken Pelin Karahan röportajda nasıl 10 kilo verdiğini de anlattı. “Bir diyetisyenim var, onunla çalıştık ve ketojenik beslenerek çok kilo verdim” açıklamsını yapan oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Bunu hatta biraz da aralıklı oruç sistemi gibi yaptım. Aynı zamanda iyi spor yaptım. Aslında zayıflamaktan ziyade başta biraz sağlığım için başlamıştım. Bağırsaklarımla ilgili bir sıkıntı vardı ve kendimi çok şiş hissediyordum, akşamları hamile gibi bir karnım oluyordu. Ama bu süreçte ben ilk defa bana iyi gelen şeyi buldum.

Pelin Karahan nasıl 10 kilo verdiğini anlattı!.. 7

Çok karbonhidratlı ve çok şekerli besleniyordum. ‘Ne yersen o’sun’ derler ya, benim bu sürecim biraz bunu değiştirmek üzerine başladı, sonra da devam etti. Tatilde başladım bu sürece yani en zor zamanda. Herkes yiyip içerken, ben orada kendimi bir durdurdum.

Her sabah yürüdüm, antrenmanlarımı yaptım ve diyete yavaş yavaş başladım ki, vücut biraz toparlasın. Sonra eylülde İstanbul’a dönünce de sırf protein beslendim, aktif spora başladım, o ara çok hızlı kilo verdim, metabolizmam da çok hızlı çalışıyordu artık.

Dolayısıyla 10 kilo yağdan verip üzerine birde kas oranımı artırdım. Bunlar bana çok iyi geldi, artık kendimi daha iyi hissediyorum. 48 kiloyum şuan ve en son üniversite yıllarımın başında bu kilodaydım diyebilirim.”