Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde senaristler yine aynı numarayı yaptı!

Yasak Elma dizisinde senaristler yine aynı numarayı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin beşinci sezonda da çok başarılı olmasının altında senaristler Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün çabaları en önemli faktör olarak gözüküyor. Dizi, son yılların en fazla oyuncu sirkülasyonunun yaşandığı yapımların başında geliyor…

Dram projesi olarak başlayan, sonrasında kendi kendini eleştiren dizi olarak da absürt komediye doğru kayan proje, hayatta olmaz denilecek her şeyin olabildiği bir diziye dönüştü… Senaristlerin işte bu noktada izleyicinin ilgisinin düşmesine hiç izin vermemesi de çok önemli rol oynuyor. Senaryoda sürekli bir olay var ve sürekli bazı karakterler gidiyor, bazıları ise geliyor… Bu sirkülasyon süreci de Yasak Elma dizisinde heyecan öğesini hep yukarıda tutuyor.

Eda Ece’nin Yıldız karakteri ile kariyer zıplaması yaşadığı dizinin altıncı sezonu da yayınlanacak. Ancak yeni sezon için yapılan planlamalar henüz netleşmedi ve Eda Ece dışında kimlerin devam edeceği konusunda netlik yok.

Şevval Sam ile Biran Damla Yılmaz yaptıkları açıklamalarla dizinin gelecek sezonki kadrosunda da yer almaları konusunda bir sorun olmadığını ortaya koyuyor…

Yasak Elma dizisinde senaristler yine aynı numarayı yaptı! 8

Hikayenin nasıl şekilleneceği de henüz belli değil ve senaristler yine aynı numaraya başvurarak, büyük bir değişim dalgası başlatacak. Bu değişim dalgası içinde de kimi oyuncular diziden ayrılacak, kimileri ise yeni rolleri ile öne çıkacak.

Yasak Elma’nın 13 Haziran’da yapacağı beşinci sezon finali öncesinde iki yeni karakterin daha diziye katıldığı ortaya çıktı. Senaristlerin yine hikayenin heyecanını artırmak için yaptığı bu hamle daha önce birçok kez tekrarlanmıştı.

Bahtiyar Memili’nin canlandırdığı Sedai karakterinin Adana’dan gelen teyzesi rolünde Nalan Örgüt izleyicilerin karşısına çıkacak. Son yıllarda dizilerde görmekte olduğumuz usta oyuncu Nalan Örgüt, Yılanların Öcü dizisindeki Hikmet karakteri ile akıllarda kalmıştı. Geçen sezon Kazara Aşk dizisinde Meryem karakterini de canlandıran oyuncu, 9 ay aradan sonra yeniden setlere dönüş yapıyor.

Yasak Elma dizisinde senaristler yine aynı numarayı yaptı! 9

Ayrıca Ekin karakterinin anneannesi Sümer karakterinin de yine dizide yer alacağı gelen bilgiler arasında…