Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde bağımsızlık yolunda duygular kabaracak!

Aziz dizisinde bağımsızlık yolunda duygular kabaracak!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesi heyecan yarattı. Aziz’in atölyede halka seslendiği sahnede Mustafa Kemal Paşa’nın gayretleriyle Hatay’da meclis kurulduğunun müjdesi veriliyor.

Kurulacak meclisin Hatay’ın Türk yurdu olma yolunu açacağını söyleyen Aziz, “Ben Aziz Payidar! Yeniden Türkiye’mizin bir parçası olmak yolunda, sizin orada sesiniz olmak için o meclise girmek istiyorum. Desteğinize talibim!” sözleriyle milletvekili adayı olacağını açıklıyor. Bağımsızlık yolunda adım atan Aziz’in yaşayacakları şimdiden merakla bekleniyor.

AZİZ’İN 22. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Aziz ve Efnan, Pierre’in oyunuyla ilişkilerindeki en büyük kırılmanın eşiğine gelirler. Bu sırada şehirde, milletvekili seçimlerinin heyecanı yaşanmaktadır. Pierre, Aziz’in karşısına çıkardığı sürpriz adayın kazanması için emin adımlarla ilerler ve Aziz’i her anlamda köşeye sıkıştırır.

Aziz için şimdiye kadarki en zorlayıcı süreç başlamıştır. Aziz Dilruba’yı Adem’in şiddetinden korumaya çalışırken Dilruba, Aziz’e beklenmedik bir teklifle gelir. Bu şaşırtıcı teklifin ardından Efnan ve Adem, en büyük korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacaklardır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu gibi önemli isimler bir araya geldi.

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!