Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya’nın ayrıldığı Mahkum dizisinde bir ayrılık şoku bir de sürpriz var!

Seray Kaya’nın ayrıldığı Mahkum dizisinde bir ayrılık şoku bir de sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisi hayranları sosyal medyada Seray Kaya’nın neden hikayeden ayrıldığını hala sorguluyor. Gerçeklerin ortaya çıkması ile Cemre karakterinin hikayede çok daha etkili bir pozisyona geldiğini düşünen ve devam etmesi gerektiğine inananlar, senariste bu ayrılığın nedenini soruyor.

Uğraş Güneş’in senaryosunu yazdığı Mahkum dizisinde Seray Kaya’dan sonra bir ayrılık daha yaşanacak. Dizide Savcı Tahir karakterini canlandıran Anıl İlter, ayrılacak bir başka ünlü isim olacak. Dizideki hikayesi bitecek olan oyuncunun vedası, Seray Kaya’dan sonra hayranları üzecek yeni bir gelişme olarak dikkatleri çekiyor.

Seray Kaya'nın ayrıldığı Mahkum dizisinde bir ayrılık şoku bir de sürpriz var! 8

2006 yılından bu yana setlerde izlediğimiz Anıl İlter, bugüne kadar birbirinden farklı rolleri canlandırdı. Sen Çal Kapımı isimli fenomenleşen romantik komedi dizisinde Engin karakteri ile yer alan ve dizinin neşesi konumundaki oyuncu, Mahkum’da ise dram hikayesinde yerini almıştı.

Seray Kaya'nın ayrıldığı Mahkum dizisinde bir ayrılık şoku bir de sürpriz var! 9

Bu iki önemli ayrılığın yaşandığı diziye Neslihan Arslan bir polis karakteri ile katılacak. Yeni karakter sürprizi ile hikayede de farklı bir ortam oluşacak. Neslihan Arslan’ın polis karakteri ile 18. bölümden itibaren dizide yer alacağını belirtelim. Arslan, birkaç bölüm dizide konuk oyuncu olarak bulunacak.

Mahkum dizisinde şimdiye kadar 17 bölüm yayınlandı. 21 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 18. yeni bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.