Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde değişimin ilk ayak sesi geldi!

Aziz dizisinde değişimin ilk ayak sesi geldi!

tarafından ker_def

Aziz dizisi Cuma akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Senarist Eda Tezcan’ın ekipten ayrılmasının ardından yeni senaryo yazarı Ali Onur Sütsataner’in yazdığı 23. bölüm merakla bekleniyor. 29 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde yayınlanacak olan Aziz dizisindeki bu büyük değişimin ilk ayak seslerini bu akşamki yeni bölümde hissedeceksiniz.

Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesindeki değişimin izlerini taşıyan 23. bölüm yine çok heyecanlı geçecek. Daha önce gelen bilgilerde 25. bölümde Damla Sönmez’in canlandırdığı Dilruba karakterinin de hikayeye veda edeceği ortaya çıkmıştı. Aziz dizisindeki büyük değişim neler getirecek, herkes merakla bunu bekliyor.

Aziz’in yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde Aziz’in karşısındaki gizemli adamın kim olduğu merak uyandırıyor. Aziz’e vatan için yeni bir görev verildiği sahnede “Bu yol ne yanına birini almana müsaade eder, ne de yüreğine… Bu yolda ölmeye var mısın?” sözleri dikkat çekiyor. Aziz’in vereceği yanıt heyecanla bekleniyor.

Aziz’in karşısına çıkan gizemli bir adam hiç beklenmedik şekilde Aziz’e yeni bir görev teklif eder. Aziz bu görevi vatan aşkıyla kabul ederken birçok şeyi arkasında bırakmak zorunda kalır. Efnan ise olanlardan habersiz Aziz’in gizlediği sırrın peşinden giderken Pierre seçimlere hile karıştırmak için akla gelmeyecek bir plan yapar.

Bu planı öğrenen Aziz ise onu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar olurken şehirden ayrılmak üzere olan Dilruba ise Adem yüzünden bebeğini kaybetme tehlikesiyle yüz yüze kalacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor.

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!