Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Neslihan Yeldan oğlu söz konusu olunca duygusallaştı!..

Oyuncu Neslihan Yeldan oğlu söz konusu olunca duygusallaştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de geçtiğimiz sezon yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı ‘Aydan’ karakteri ile izleyicinin hafızasına kazınan ünlü oyuncu Neslihan Yeldan başarılı performansları, canlandırdığı karakter ve oyunculuğuyla izleyicinin sevdiği isimler arasında yer alıyor.

Aslan adında bir oğlu olan oyuncu oğlunun doğum gününü instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncu, oğlu Aslan’ın bebeklik fotoğrafının altına son derece duygusal bir de yazı kaleme aldı.

“15 yıl önce bugün, bu saatlerde hayatıma bir bebek girdi.Her yaşı ayrı bir mutluluk, büyümesini, öğrenmesini izlemek büyülü bir mucize, ter, gözyaşı döktüğüm uykusuz geceler, mutluluktan şaşırdığım, tamamlandığımı hissettiğim, anneliği öğrenerek büyüdüğüm yıllar geçti, bu her şeyin çok farkında sürekli gülümseyen bebek, müthiş geveze, hazır cevap, çok komik bir çocuğa dönüştü. Son 2 yıldır ise çok kibar, terbiyeli, güzel ruhlu, akıllı ve sessiz bir gence.

Oyuncu Neslihan Yeldan oğlu söz konusu olunca duygusallaştı!.. 7
Hayatı güzel kalbi gibi olsun, ben de ister yanında, ister 2500 km ötesinde (nasıl zor oluyor anlatamam)onu sonsuza kadar sevmeye ve destek olmaya devam edeceğim. Mutlu ve huzurlu hissetmesi için uğraşacağım.

Hala eline diken batsa korkacağım, o başka bir yere bakarken uzun uzun yüzünü seyredeceğim, her fırsat bulduğumda sımsıkı sarılıp, anne şefkatimi eksik etmeyeceğim. Güzel yavrumu iyi ki doğurmuşum, bir arkadaşımın hatırlattığı gibi benim de annelikte 15.yılım kutlu olsun.” Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.