Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’deki yayını için gün sayan Disney Plus’tan bir bomba atak daha geldi!

Türkiye’deki yayını için gün sayan Disney Plus’tan bir bomba atak daha geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus, Türkiye’deki yayınına 14 Haziran’da başlayacak. Hem platform hem anlaştığı oyuncular hem de izleyiciler büyük bir heyecanla o günü bekliyor. Disney Plus, üye olmak isteyen izleyicilere açılışa özel bir fırsat sunuyor.

Bugüne kadar Türkiye’nin en başarılı ve ünlü isimleriyle dizi ve film anlaşmaları yapan, Türkiye’de oldukça agresif bir pazarlama stratejisi yürüten Disney Plus’tan yine çok iddialı bir açıklama geldi. 14 Haziran’daki yayını için gün sayan platform, belli bir tarihe kadar üye olacaklara büyük bir indirim fırsatı sundu.

Buna çok özel tanışma fırsatına göre, 14 Haziran’dan önce kayıt olarak 26 Haziran 2022’ye kadar satın alma işlemlerini tamamlamayan izleyiciler 12 ay yerine 8 aylık ücret ödeyecek. Yani dört ay Disney Plus tarafından erken üye olanlara hediye edilecek.

Türkiye’deki yayını için gün sayan Disney Plus’tan bir bomba atak daha geldi! 7

Disney Plus’ın üyelik paketi yaklaşık bir ay önce açıklanmıştı. Üyelik ücreti ise aylık 34,99 lira olarak belirlendi. İlk duyuruda yıllık üye olanlara iki ayın hediye edileceği ve bir yıl için 349,90 lira alınacağı belirtilmişti. Disney Plus bu yeni fırsatıyla verdiği hediyeyi biraz daha büyüttü. Belirlenen tarihe kadar üye olanlar bir yıl için 349,90 lira yerine 279,90 lira ödeyecek.

Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in yanı sıra 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures ve daha birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik ve platforma özel orijinal yapımların yer alacağı Disney+, dünyanın en sevilen hikayelerinden pek çoğuna ev sahipliği yapıyor.

Disney Plus’ın gelişi, bir başka ulusal dijital platform olan Netflix’in tahtını da yerinden edecek. Halen Türkiye’de 3 milyondan fazla üyeye sahip olan Netflix ücretini kısa süre önce artırmıştı. Mart ayında yapılan artışla daha önce 26,99 lira olan temel paket 37,99 liraya, daha önce 40,99 lira olan standart paket 57,99 liraya, daha önce 54,99 lira olan özel paket üyeliği ise 77,99 liraya yükseltilmişti.