Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde derinden sarsacak, duyguların kabaracağı sahne!

Aziz dizisinde derinden sarsacak, duyguların kabaracağı sahne!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aziz dizisinde yeni bölüm heyecanla bekleniyor. 13 Mayıs akşamı ekrana gelecek olan 25. bölümünde hem hikaye olarak nasıl gelişmeler yaşanacağı hem de reytinglerin nasıl geleceği merak ediliyor. Dilruba karakterini canlandıran Damla Sönmez’in geçen hafta hikayeye veda etmesinin ardından dizide başka önemli gelişmeler de yaşanacak.

Show TV’nin son dönemde reytingleri düşmesine rağmen heyecanı artan Aziz’in yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Dilruba’nın gidişinin ardından derinden sarsılan Adem’in Aziz’e içini döktüğü sahnede genç adamın gözyaşlarına dayanamayan Aziz, Adem’e sıkı sıkı sarılarak destek oluyor.

Dilruba karakterinde Damla Sönmez çok başarılı bir iş çıkardı ama hayranları hikayede geri planda kaldığı için de oyuncunun ayılmasından pek rahatsız olmadı. Dilruba’nın gidişi sonrasında ise Güven Murat Akpınar’ın canlandırdığı Adem karakterine ne olacağı herkes tarafından merak edildi.

İşte dizinin 25. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Pierre Aziz’i yakaladığını zannederken aslında oyuna düşürüldüğünü anlar. Aziz ise Pierre’e oynadığı oyundan memnun hayatına devam ederken onun kendisinden bir şeyler sakladığının farkında olan Efnan ilişkileri için endişelidir.

Dilruba’nın gidişi yüzünden Galip’le ters düşen Adem ise kendisini babasına kanıtlamak için Efnan’la yeni bir yola çıkar. Bu yolda en büyük destekçileri ise Ankara tarafından üzerine büyük bir sorumluluk verilen Aziz olacaktır.