Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Dolunay ile Berker Güven’in yaptığını şimdi de Erkan Meriç uyguluyor!

Ozan Dolunay ile Berker Güven’in yaptığını şimdi de Erkan Meriç uyguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülümse Kaderine dizisiyle birlikte yeniden hayranlarının karşısına çıkan Erkan Meriç, son dönemin dikkat çeken karakterlerinden birisini canlandırıyor. Fox TV ekranında çarşamba günleri yayınlanmakta olan Gülümse Kaderine dizisi reytingleri ile olmasa bile, hikayesi ile ve oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çekti.

Reyting konusunda hala sıkıntıları bulunan dizinin, her yeni hafta daha da etkili hale gelen hikayesiyle reytinglerin de artması beklentisi var. Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler’in öne çıktığı dizide, Erkan Meriç’in psikopatlık derecesindeki Fırat karakterinde ne kadar başarılı olduğunu da izleyenler görüyor.

Ozan Dolunay ile Berker Güven'in yaptığını şimdi de Erkan Meriç uyguluyor! 9

Bu psikopatlık sahnelerinden birisi ise Zalim İstanbul’u hatırlattı. Bahar Şahin, eski dizisinde rol arkadaşları Ozan Dolunay ve Berker Güven tarafından duvara yaslanmış ve hikaye gereği şiddete maruz kalmıştı. Ceren karakterinin sert yapısını gayet başarılı canlandıran Bahar Şahin, şimdiki dizisindeki Eda karakterinde de benzer izler sergiliyor.

Ozan Dolunay ile Berker Güven'in yaptığını şimdi de Erkan Meriç uyguluyor! 10

Hesapsız, fevri davranan ve sürekli olayların ortasında kalan Eda karakterinin, psikopat Fırat ile olan mücadelesinde ilginç bir sahne vardı.

Dizinin üçüncü bölümünde Fırat ile Eda itişmesi yaşandı ve Bahar Şahin yine rol arkadaşı tarafından duvara yaslanarak sıkıştırıldı.

Ozan Dolunay ile Berker Güven'in yaptığını şimdi de Erkan Meriç uyguluyor! 11

Bir dizi hayranı da Zalim İstanbul’daki sahneleri hatırlatan paylaşım yaparak şöyle yazdı: “Erkekler tarafından sürekli duvara yaslanan bir Bahar bırakıyorum buraya. Bi rahat bırakın şu kızı lütfen.”

2011 yılında başladığı kariyer yolculuğunda, Kurtlar Vadisi Pusu ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizilerinde figüranlık yapan Erkan Meriç, daha sonra ise konuk oyuncu olarak Acayip Hikayeler’de yer aldı. Beyaz Karanfil ve Bedel dizilerinde yan rolde yer alan Erkan Meriç, ardından da ismini duyurmayı başardığı Adını Sen Koy isimli günlük dizide Ömer karakteri ile çok başarılı bir çıkış yaptı.

3 yıl ara verdiği setlere geçen yıl Savaşçı dizisiyle dönen Erkan Meriç, şimdi ise Fırat karakteri ile Gülümse Kaderine dizisinin en çok dikkat çeken isimlerinden birisi oldu.