Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde yeni bir başlangıç, yeni bir dönem başlıyor!

Aziz dizisinde yeni bir başlangıç, yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Aziz, Efnan’a birlikte yeni bir hayat teklif ederken, iki aşığın görüntüleri içleri ısıtıyor.

Hatice ananın, “Davası insanın alın yazısıdır. İstese de değiştiremez!” sözleri dikkat çekerken; Ankara’nın adamı Feridun, Aziz’in harekete geçmesini istiyor. Aziz’in neler yapacağının heyecan yarattığı tanıtımda kaçırılan kişinin Pierre’le bağlantısı merak uyandırıyor. Efnan, duyduklarından sonra Dilruba’dan hesap sorarken; torununun yaşadığını öğrenen Galip, Dilruba ile karşı karşıya geliyor.

Aziz’in karşısına çıkan gizemli bir adam hiç beklenmedik şekilde Aziz’e yeni bir görev teklif eder. Aziz bu görevi vatan aşkıyla kabul ederken birçok şeyi arkasında bırakmak zorunda kalır. Efnan ise olanlardan habersiz Aziz’in gizlediği sırrın peşinden giderken Pierre seçimlere hile karıştırmak için akla gelmeyecek bir plan yapar.

Bu planı öğrenen Aziz ise onu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar olurken şehirden ayrılmak üzere olan Dilruba ise Adem yüzünden bebeğini kaybetme tehlikesiyle yüz yüze kalacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Ali Onur Sütsataner’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle 29 Nisan Cuma akşam saat 20.00’de Show TV’de!