Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü’nün yeni kararına sosyal medyadan büyük destek geldi!

Serkay Tütüncü’nün yeni kararına sosyal medyadan büyük destek geldi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2016 yılında katıldığı Survivor’da finalist olarak dikkatleri üzerine çeken Serkay Tütüncü, yarışma sonrası gelen teklifleri değerlendirerek 2018 yılında yayınlanan İnsanlık Suçu dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı.

Daha sonra 2019-2020 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren genç oyuncu, FOX Tv’de yayınlanan Bay Yanlış ve Masumiyet dizilerinde oynadı.

Yer aldığı projelerde gösterdiği oyunculuk performansıyla kısa sürede günümüzün aranılan isimlerden biri olmaya başaran Serkay Tütüncü son olarak 2022 Şubat’ta beIN CONNECT platformunda yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinde Alaz karakterini canlandırdı.

Serkay Tütüncü’nün yeni kararına sosyal medyadan büyük destek geldi! 1

Yoğun bir çalışma dönemi geçiren başarılı oyuncu geçtiğimiz süreçte Dilan Çiçek Deniz’in başrolünde oynayacağı Kusursuz Kiracı dizisi için yapımcı Asena Bülbüloğlu ile görüşüyordu. Hayaller ve Hayatlar dizisindeki iş programına göre dizide oynayıp oynamayacağı kesinleşecekti oyuncu iş programı ayarlandı ve dizinin kadrosuna katıldı.

Serkay Tütüncü verdiği röportajlarda ve arkadaşları arasında sık sık yüzündeki yorgunluk ibareleri ve aldığı-verdiği kilolar üzerinden gündem oluyordu. Bu durumdan çok sıkılan oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla tavrını koydu.

Serkay Tütüncü’nün yeni kararına sosyal medyadan büyük destek geldi! 2

“Kilo mu almışsın sen? / Kilo mu verdin sen? Sorusunu soranlara, suratında ya da vücudunda beğenmediğim şeyi laps diye söyleme kararı aldım.” diyerek paylaşımda bulunan Serkay Tütüncü, gelen eleştirilere “hodri meydan hadi bakalım” Bu tarz durumlarla sıkça karşılaşan hayranları Serkay Tütüncü’nün açıklamasına yaptıkları yorumlarla destek oldular.