Ana sayfa Dizi Haberleri Azize dizisi bomba gibi başladı! Hande Erçel’in Azize’sine tecavüz sahnesi olay oldu!

Azize dizisi bomba gibi başladı! Hande Erçel’in Azize’sine tecavüz sahnesi olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kanal D ekranında Azize dizisi müthiş bir başlangıca imzasını attı. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’u başrolde buluşturan dizinin 1. bölümü 19 Kasım Salı akşamı ekrana geldi.

Dizinin yayını ile birlikte sosyal medyada Azize hakkında çok sayıda yorum yapıldı. Azize, Türkiye gündemine girdi.

1. bölümün finalindeki tecavüz sahnesi ise olay oldu.Mustafa Yıldıran’ın canlandırdığı Balkan karakterinin Hande Erçel’in canlandırdığı Azize’yi önce hamama çekip, sonra da ona tecavüz girişimi büyük ses getirdi.

Azize dizisi bomba gibi başladı! Hande Erçel'in Azize'sine tecavüz sahnesi olay oldu! 10

Hande Erçel, bu sahnede bir hayli başarılı oyunculuk sergiledi. Mustafa Yıldıran da dizinin en kötü adamı olarak rolünde harikaydı.

Azize dizisi bomba gibi başladı! Hande Erçel'in Azize'sine tecavüz sahnesi olay oldu! 11

Azize, Balkan’a bıçağı sapladı. Hem babasını hem de kardeşini öldürdüğünü ve bu yüzden de onu öldürmeye geldiğini açıkladı.

Azize dizisi bomba gibi başladı! Hande Erçel'in Azize'sine tecavüz sahnesi olay oldu! 12

Balkan öldü mü, yoksa yaşıyor mu? Bu sonraki bölümlerde ortaya çıkacak.

Azize dizisi 1. bölümüyle geçer not aldı. 26 Kasım tarihinde yayınlanacak olan 2. bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler, Azize’yi çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Azize dizisi bomba gibi başladı! Hande Erçel'in Azize'sine tecavüz sahnesi olay oldu! 13

Kartal, ağabeyinin katilini bulabilecek mi? Azize dizisinin 2.bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Peki neler yaşanacak?

Azize’nin Balkan’ı bıçaklamasıyla Balkan hayatını kaybeder. Kartal ağabeyinin katilini bulmak için adeta kuş uçurtmaz. Azize ise Alpanlar’ın evinde daha da tedirgindir.

Kartal ve Azize arasında beklenmeyen yakınlaşma başlarken Asya, Azize’nin varlığından oldukça rahatsız olur. Bir diğer taraftan Yıldız ise Alpanların hepsinin yok olması talimatını verir. Kartal ve Azize Balkan’ın ölümüyle karşı karşıya gelecek mi? Barbaros, Azize’yi tehlikeye atacak mı?