Ana sayfa Sosyal Medya Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım’a bu yaz tatil yok! Oyuncu yeni filmi Yer Eksi İki için sete girdi!

Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım’a bu yaz tatil yok! Oyuncu yeni filmi Yer Eksi İki için sete girdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen Aziz dizisi sezon finali yapan oyuncu Murat Yıldırım hiç dinlenme fırsatı bulamadan yeni filmi Yer Eksi İki için sete girdi.

Aziz dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Simay Barlas ile ekran uyumu beğeni toplayan Murat Yıldırım, yaz döneminde dinlenmek yerine bir başka yapımdan gelen teklifi kabul etti. Oyuncu Yer Eksi İki adlı filmde başrolde yer alıyor.

Hakan Evrensel’in aynı isimli kitabından uyarlanan filmde ‘Tayfun Yüzbaşı’ karakterini canlandıracak olan Yıldırım, bu iddialı proje için çalışmalara başladığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Aziz'in yıldızı Murat Yıldırım'a bu yaz tatil yok! Oyuncu yeni filmi Yer Eksi İki için sete girdi! 7

Güneydoğu Anadolu bölgesinde 3 farklı kişinin hayat hikayesinin anlatıldığı kitaptan uyarlanan filmde, bir gazeteci, yöre halkından bir genç ile karakol komutanının hayat hikayelerinin terör olayları ile kesişmesi konu ediliyor.

Bu karakterler ve onların çevresindeki insanların PKK terörünün ortasında yaşadıkları dramı, 15 yıl boyunca bu ortamın içinde yaşayan yazar Hakan Evrensel’in bakış açısından izleyeceksiniz.

Hikaye, dört gün içinde yaşananları konu alıyor. Büyük bir trajedinin ortasında kalan 3 karakterin hikayesinin aktarıldığı filmde Murat Yıldırım, karakol komutanı ‘Tayfun Yüzbaşı’ya hayat verecek.

Filmin senaryosu da kitabın yazarı Hakan Evrensel’e ait. Yer Eksi İki’de Murat Yıldırım ile birlikte Şahin Kendirci, Bestemsu Özdemir, Cezmi Baskın, İlker Aksum, Eren Hacısalihoğlu, Burak Sergen ve Bulut Akkale rol alıyor.