Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1’in Kara Tahta’yla ilgili kararı sevindirdi ama kafaları da karıştırdı!

TRT 1’in Kara Tahta’yla ilgili kararı sevindirdi ama kafaları da karıştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1, reytinglerde bir türlü istenilen çıkışı yapamayan dizisi Kara Tahta hakkında final kararı almıştı. Ardından bu karardan vazgeçildiği belirtildi. İzleyici önce bu karara çok sevindi ancak ortadaki gariplik kafaları da karıştırdı.

Yaklaşık iki ay önce ekrana gelmeye başlayan Kara Tahta dizisi her ne kadar reyting savaşında çetin bir mücadele veremese de sımsacak hikayesiyle izleyicinin büyük sevgisini kazanmıştı. Ancak TRT 1 kendinden beklenmeyen bir karara imza atmıştı. reyting mücadelesini göz önünde bulunduran kanal Kara Tahta’nın final yapmasına karar vermişti.

Daha sonra gelen bilgilere göre TRT 1, Kara Tahta’nın final kararından vazgeçti. Haber dizinin hayranları arasında ilk aşamada büyük sevince yol açtı. Ancak ortadaki gariplik izleyicinin kafasını karıştırdı. Gariplik şöyleydi…

TRT 1’in Kara Tahta’yla ilgili kararı sevindirdi ama kafaları da karıştırdı! 20 TRT 1’in Kara Tahta’yla ilgili kararı sevindirdi ama kafaları da karıştırdı! 21 TRT 1’in Kara Tahta’yla ilgili kararı sevindirdi ama kafaları da karıştırdı! 22 TRT 1’in Kara Tahta’yla ilgili kararı sevindirdi ama kafaları da karıştırdı! 23

Kara Tahta dizisi salı akşamları ekrana geliyor. Eğer dizi final yapmayacaksa yarın akşam yayınlanacak yeni bölümün tanıtımının çoktan yayınlanması gerekiyordu. Ancak tanıtım hala paylaşılmadı. Bu durum da izleyicinin dizinin gerçekten devam edip etmeyeceği konusunda kafasında soru işareti oluşmasına yol açtı. İzleyiciler de tepkilerini sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dile getirdi ve TRT 1’in bir an önce resmi bir açıklama yapmasını istedi.

TRT1 ekranlarında Salı akşamları başlayan Kara Tahta dizisi büyük umutlarla izleyicilerin karşısına çıktı. Aslında geniş bir izleyici kitlesini etkileyen bir diziydi ama ilk bölümlerin biraz donuk kalması ve Miray Daner’in canlandırdığı Irmak karakterinin de geri planda tutulması dizinin iyi bir çıkış yapmasını engelledi.

Kara Tahta gibi her şeyi iyi oturtulmuş ve sosyal medyada da çok güçlü bir etkileşim alan, YouTube üzerindeki videolara ilginin büyük olduğu bir diziyi 10. bölümde yayından kaldırma kararı alınması izleyiciye çok garip geldi. Reyting kaygısı diğer kanallara göre daha az olan TRT 1’in böyle bir karar alması şaşkınlıkla karşılandı.