Ana sayfa Dizi İzle Azra, gerçekleri Cenk’e anlatıyor. Elimi Bırakma 10. Bölüm

Azra, gerçekleri Cenk’e anlatıyor. Elimi Bırakma 10. Bölüm

tarafından ker_def

Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin 10. bölümü 30 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Reytingleriyle geçtiğimiz haftalarda Pazar gününün en çok izlenen programı olmayı başaran Elimi Bırakma, yine etkileyici bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizinin 10. bölümünün ardından da çeşitli sahneler youtube hesabından paylaşıldı.Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Elimi Bırakma 10. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Feride Hanım için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ı görmesine izin vermez. Azra kendini anlatmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Sumru’nun evinden kaçan Mert ve Fatma, Sumru’nun planlarını altüst eder. Sumru Mert’i tekrar kaybetmişken Cansu’nun desteğini alamaması Sumru’yu köşeye sıkıştırır. Sumru’ya inanmayan Cansu, annesine karşı büyük bir sınav verecektir.

Feride Hanım’ın kararlarını sorgulamaya başlayan Serap duruma el atar. Azmi’nin desteğini alan Serap, ailenin çehresini değiştirecek olan kararlar verir. Hastalığı yüzünden ameliyata girecek olan Feride Hanım’ı neler bekleyecektir?

Serap’ın planı, hayal ettiğinden daha büyük olunca işler sarpa sarar. Feride Hanım Azra’nın ve Cenk’in desteğiyle bu yükün altından kalkabilecek midir?

Kadro:

Elimi Bırakma dizisini Volkan Yazıcı ile Zeynep Nilüfer Aydın kaleme alıyorlar. Dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Hüseyin Avni Danyal, Dolunay Soysert, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Baysel, İpek Filiz Yazıcı, Burak Tamdoğan ve Batuhan Ekşi gibi isimler rol alıyor.

Dizinin Künyesi

Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal

Genel Hikaye:

Türkiye’de çok ünlü bir kebapçının kızı olan Azra yurt dışında aşçılık okumaktadır. Yurt dışından Türkiye’ye geldiği sırada Cenk ile uçakta valizlerinin karışması sonucu ilk tanışmalarını yapan gençler daha sonra aile büyüklerinin büyük sürprizi ile tekrar bir araya geleceklerdir.

Ailelerinin sahip oldukları bir gecede kaybeden Azra ile ortak kader yaşayan Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan etkileyici bir aşk hikayesini konu almaktadır.