Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisi ikinci sezona nasıl başlayacak? Yeni sezon herkesi şaşkına çevirecek!

Baba dizisi ikinci sezona nasıl başlayacak? Yeni sezon herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, senaryosunu Gökhan Horzum’un yazdığı, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak’ın üstlendiği Baba’nın başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş yer alıyor. Dizinin ilk sezonunda beklenen büyük çıkış yaşanmadı ama Baba dizisini beğenen geniş bir izleyici kitlesi oluştu.

İkinci sezon ile birlikte büyük değişim yaşanan Baba dizisinin yeni hikayesinin daha geniş bir izleyici kitlesini kendisine bağlaması bekleniyor. Dizinin yeni sezonunda tam 7 yeni oyuncuyu daha ekip ile birlikte göreceksiniz. Bu isimlerden Levent Ülgen, Ali İl ve Hazal Türesan öne çıkan isimler olarak göz dolduruyor. Baba dizisinde ayrıca; Buse Meral, Ezgi Dinçer, Volkan Kıran ve Elif Verit de yeni sezonda yeni karakterleri canlandıracak isimler olarak öne çıkacaklar.

Baba dizisi ikinci sezona nasıl başlayacak? Yeni sezon herkesi şaşkına çevirecek! 8

Baba 2. sezon 1. bölümüyle ekrana gelecek. Peki 16. yeni bölümde neler izleyeceksiniz? Darmadağın olan Saruhanlı ailesinde art arda yaşanan kayıplar herkesin hayatını değiştirir. Ailenin babası Emin Saruhanlı kaybolur. Bambaşka bir hayatın içine düşen ailenin bütün yükü Kadir’in omuzlarındadır.

Kadir bir yandan içinde oldukları yeni düzende ailesini ayakta tutmaya çalışırken diğer yandan her yerde babasını arar. Emin ise sokaklarda hayatta kalmaya çalışır.

Baba dizisi ikinci sezona nasıl başlayacak? Yeni sezon herkesi şaşkına çevirecek! 9

Yeni düşmanlar, yeni mücadeleler, her şeye rağmen filizlenen yeni aşklar, sürprizler, dönüm noktaları…

Herkesin büyük sınavlar verdiği bu yepyeni dünyada Saruhanlı ailesi ve İlhan Karaçam için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

“Baba” yeni sezonuyla 20 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!