Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde verilen toplumsal mesajlar hiç bu kadar etkili olmamıştı!

Gönül Dağı dizisinde verilen toplumsal mesajlar hiç bu kadar etkili olmamıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi ilk iki sezonda elde ettiği başarının ardından üçüncü sezonuyla da yeniden ekranlarda izleyicilerin karşısına çıktı. Çok iyi reytingler alan dizi, tüm izleyici gruplarını kendisine çekmeyi başarıyor. Bu başarının altında ise Anadolu insanının karakterini yansıtan bir dizi olması öne çıkıyor.

Anadolu’nun adaletinin de sergilendiği dizi hem eğlenceli sahneleri ile güldürüyor hem hüzünlü sahnelerle üzüyor hem de insanın içine işleyen mesajlarıyla akıllardan çıkmıyor. Berk Atan’ın Taner karakterindeki başarısı ise oyuncuyu çok geniş bir izleyici kitlesine tanıttı. Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığının ardından ise Berk Atan’ın omuzlarına biraz daha fazla yük bindi.

Gönül Dağı dizisinde verilen toplumsal mesajlar hiç bu kadar etkili olmamıştı! 8

Gönül Dağı dizisinde her türlü duyguyu bulmak mümkün. Dizinin bir başka önemli noktası ise verdiği toplumsal mesajlarda gizli. Engelli birisinin de hayatın tüm olanaklarından yararlanabileceği mesajından tutun da, belirli bir yaşı geçmesine rağmen içlerindeki gençlik enerjisi bitmeyen kadınların tiyatro oynama sevdasına kadar güçlü mesajlar veriliyor.

Gönül Dağı dizisinde aslında toplumun ihtiyacı olan birçok konuda çözüm yolları da sunuluyor. Her şeyden önce umudu kaybetmeme, her zaman daha iyiyi elde etmek için çaba sergileme, yardımlaşma, birlik olma, bugün ne olduğunu değil de yarın ne olacağını düşünerek yaşamak gibi önemli mesajlar bulabilirsiniz.

Gönül Dağı dizisinde verilen toplumsal mesajlar hiç bu kadar etkili olmamıştı! 9

Tabii ki dizinin her sahnesinde farklı duygular da izleyenleri ekrana bağlayan bir başka detay. Sonuç olarak, Gönül Dağı dizisi TRT1 ekranında bir diziden daha fazlası olduğunu her seferinde kanıtlıyor. Tüm izleyici gruplarında diziye yönelik ilginin yüksek olmasının altında da bu özellikleri taşıması ve izleyenlere gerçekçi gelmesi yatıyor.

Dizinin 24 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak olan 69. yeni bölümünde de yine çok etkili toplumsal mesajları bulabilirsiniz. Gönül Dağı, üçüncü sezonda da yine Cumartesi akşamlarının favori dizisi olmayı, sezonun en çok izlenen yapımlarından birisi olmayı hak ediyor.