Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde aksiyon asıl şimdi başlıyor! Kadir, Servet’in ailesine yaptıklarına öyle bir karşılık veriyor ki!

Baba dizisinde aksiyon asıl şimdi başlıyor! Kadir, Servet’in ailesine yaptıklarına öyle bir karşılık veriyor ki!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizisi Baba, izleyicinin bu ikilinin performansını merakla takip ettikleri bir yapım olarak dikkat çekmeye devam ediyor. Diğer karakterin hikayedeki etkilerinin artması ve yaşanan yeni gelişmelerle asıl şimdi dizi sürükleyicilik kazanmaya başlıyor.

Geçtiğimiz hafta 11. Bölümüyle ekrana gelen Baba’da Emin’in ortanca oğlu Servet ailesinin mal varlığına göz dikti. Yaptığı hatalardan değil de hep kendisine haksız davranılıyormuş gibi babasından ve ailesinden öç alma isteğiyle baş düşmanları Ferit Karaçam ile anlaşma yaptı.

Anlaşma doğrultusunda şirketin hisselerinin peşine düşen Servet, Kadir’in nezarethanede, ailesinin de kardeşinin yanında olmak için evden ayrılmasını fırsat bilerek senetleri babasının kasasını açarak elde etmeyi başardı. Daha ilk bölümden zengin olduklarını öğrendiğinde babasına vasi olmaktan bahseden, İstanbul’a gelip miras kalan servetin büyüklüğüyle sarhoş olan Servet, bir “balkon konuşması” edasıyla yaptığı konuşmada iki seçenek sundu;

Baba dizisinde aksiyon asıl şimdi başlıyor! Kadir, Servet’in ailesine yaptıklarına öyle bir karşılık veriyor ki! 10
“Siz beni hiçbir zaman kabul etmediniz. Her yaptığım olay oldu, her söylediğim battı size. O yüzden ben de bir karar verdim. Artık hesap zamanı. Sizi kendimden kurtarıyorum. Sadece kendimden değil, korktuğunuz ne varsa hepsinden kurtarıyorum. Bundan sonra bu ev, bu arabalar, o holding, şu bavullar dışında gördüğünüz görmediğiniz ne varsa hepsi benim. Tüm kontrol bende. Ha biz bu hayatı bırakmak istemiyoruz diyen varsa ayağıma gelecek, elimi öpecek.”

Bir anda kendilerini bavullarıyla sokakta bulan Saruhanlı ailesi başlarında babaları Emin ve Kadir’in olmaması nedeniyle ne yapacaklarını şaşırdılar. Servet böylece annesi Fazilet hanımı da ezmiş geçmiş oldu bu davranışıyla.

Baba dizisinde aksiyon asıl şimdi başlıyor! Kadir, Servet’in ailesine yaptıklarına öyle bir karşılık veriyor ki! 11

Baba dizisinin 12. bölümü 10 Mayıs Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Heyecanlı bir sahneyle sona eren dizinin yeni bölümüyle ilgili ilk fragman geçtiğimi gün yayınlandı. Kadir’in nezarethanede olduğunu öğrenen Emin, oğlunu görebilmek için karakolda olay çıkardı. Nezarethaneden çıkan ve Servet’in ailesine yaptıklarını öğrenen Kadir ise soluğu köşkte aldı. Abisinin yaptıklarına karşılık öfkeyle saldıran Kadir’in son sözü ““Benim ailemden uzak duracaksın!” oldu.

Dizi izleyicileri fragmanla birlikte son bölümlerde az sahnelerde görünen ve beklenmedik bir şekilde karakolda olay çıkaran Emin’in ailesini toparlamak için neler yapacağını konuşmaya başladı.

Baba dizisi yeni bölümüyle 10 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!