Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gözde Türker’in böyle fit olduğuna bakmayın, yemek yemeyi abartıyor!

Gözde Türker’in böyle fit olduğuna bakmayın, yemek yemeyi abartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Gözde Türker, Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Harika karakteri ile son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi oldu. 2013-2014 sezonunda Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Safiye Hatun karakterini canlandırarak dizilere adım atan oyuncu, ardından da Poyraz Karayel dizisinde Melis olarak izleyicileri etkiledi.

İstanbullu Gelin dizisinde de rol alan Gözde Türker’in asıl çıkışı ise 2021 yılında katıldığı Kardeşlerim dizisi oldu. Oyuncu, Harika karakteri ile çok başarılı bir iş çıkarttı ve geniş bir hayran kitlesine de kavuştu. Güzelliği ve düzgün fiziği ile de dikkat çeken Gözde Türker, yetenekleri sayesinde de sosyal medyanın en çok konuştuğu genç isimlerden birisi olmayı başardı.

Düzgün fiziği ile dikkat çeken oyuncu, “Benim sırrımın ne olduğunu ben bile çözemedim” diyerek şaşırttı. Fit haline bakıp da oyuncunun yediklerine çok dikkat ettiğini düşünmeyin.

Gözde Türker'in böyle fit olduğuna bakmayın, yemek yemeyi abartıyor! 1

Gözde Türker, bu konuda bir itirafta bulunarak şunları anlattı: “Galiba çok hareketliyim, galiba ondan yediklerimi eritiyorum. Ama ben hiç dikkat etmiyorum, o an canım ne isterse onu yiyorum. Kilom olmadığı için onun tadını çıkartıyorum, biraz abartıyor olabilirim.”

Sosyal medyada da mutfakta yemek yaptığı ve farklı mekanlarda yediği yemek videoları ile dikkat çeken Gözde Türker, çocukluk döneminde çok uyumlu ve sessiz bir çocuk olduğunu anlattı.

Kıskançlık konusunu anlamadığını ve kendisini seven birisi olduğunu belirten Gözde Türker, “Kıskançlık bana ürkütücü geliyor. Benim dünyamda olmadığını söyleyebilirim” diye konuştu.

Gözde Türker'in böyle fit olduğuna bakmayın, yemek yemeyi abartıyor! 2

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Harika karakteri gibi bir arkadaşının olmasını istediğini belirten oyuncu, onunla iyi anlaşacağını düşünüyor. Gözde Türker, “Yüksek bir karakter, ben o tarz insanlardan hoşlanırım. Böyle baskın, kendini bilen, net bir karakter. Bana böyle havalı gelir ve o tarz insanları severim. Harika’yı yumuşatabileceğimi ve onun kalbine girip güzel bir ikili olabileceğimizi düşünüyorum” açıklamasında bulundu.