Ana sayfa Sosyal Medya Final yapan Kara Tahta dizisinin başrol oyuncusu Miray Daner sosyal medyada aşka geldi!

Final yapan Kara Tahta dizisinin başrol oyuncusu Miray Daner sosyal medyada aşka geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin  dizisinde canlandırdığı ‘Hilal’ karakteri ile büyük çıkış yapan Miray Daner, diziden sonra ekranların aranılan yüzü haline geldi.

BluTV dizisi Saygı’da Nejat İşler ve Boran Kuzum ile baş rolü paylaşan oyuncu başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurdu. Netflix’de yayınlanan Kuş Uçuşu adlı diziyle de adından söz ettiren oyuncu, aşk dolu sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

Bir süredir şarkıcı Seda Sayan’ın oğlu, Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Miray Daner ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Çok sık olmasada sosyal medyada sevgilisiyle pozlarını paylaşan oyuncunun son paylaşımı hayranlarını mest etti.

Kara Tahta dizisi final yapan oyuncu Miray Daner sosyal medyada aşka geldi! 31

Miray Daner’in instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta çiftin aşkının dolu dizgin devam ettiği görülüyor. Çift son zamanlarda magazin basınında da ‘Evlenecekler’ haberleriyle gündeme geliyor. İkilinin ilişkisi, oyuncunun rol aldığı Zeki Demirkubuz’un Hayat isimli sinema filminin Sinop’ta yapılan çekimlerinden sonra ortaya çıkmıştı.

Miray Daner en son TRT1’in Kara Tahta dizisiyle ekranlarda yer aldı. Oyuncunun Furkan Andıç ile partner olduğu dizi geçtiğimiz günlerde final yaptı.