Ana sayfa Sosyal Medya En Popüler Erkek Oyuncu tablosunda Onur Seyit Yaran yine ilk sırada! Tablonun sürprizi Murat Yıldırım!

En Popüler Erkek Oyuncu tablosunda Onur Seyit Yaran yine ilk sırada! Tablonun sürprizi Murat Yıldırım!

tarafından zk zk

Haftalık sosyal medya raporunda ekranın en popüler erkek oyuncuları, gelen ileti sayılarına göre belirlendi. 28 Eylül-4 Ekim haftasında sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncuların başında yine Onur Seyit Yaran var. Kardeşlerim dizisinde Doruk karakteri ile beğeni toplayan genç oyuncu, yine rakiplerini ezici bir çoğunlukla geçmiş bulunuyor!

Genç oyuncu, uzun süredir sosyal medya listesinin en popüler isimlerinin başında geliyor. Yeni dönem oyuncuların bu başarısını takip eden diğer isimler arasında Halil İbrahim Ceyhan da var. O da Emanet dizisi ile birlikte büyük bir hayran kitlesi edinmiş durumda. Sosyal medyadaki popülerlik oranı da hayli yüksek!

Listenin 3. sırasında ise Caner Topçu yer alıyor. Duy Beni dizisinde oynadığı Kanat karakteri ile son dönemin çok konuşulan isimlerinden birisi de Topçu oldu. Yaz aylarında başlayan Star TV’nin gençlik dizisi, özellikle büyük bir sosyal medya desteği almakta. Genç kuşağın idollerinden birisi haline gelen Caner Topçu da sosyal medyada gündemde kalmaya devam ediyor.

En Popüler Erkek Oyuncu tablosunda Onur Seyit Yaran yine ilk sırada! Tablonun sürprizi Murat Yıldırım! 7

Bu isimleri ise Baba dizisinin oyuncusu Tolga Sarıtaş takip ediyor. Bir önceki hafta listenin alt sıralarında kalmasına karşın, Baba dizisinde bu hafta Haluk Bilginer ile karşılıklı duygu yoğunluğu yüksek bir sahne sonrası oyunculuğu ile çok konuşuldu Sarıtaş. Bir dönemin popüler isimlerinin yerini daha genç oyuncular almaya başlasa da bazı oyuncular hala yerlerini koruyor!

Bu isimler arasında yer alan Murat Yıldırım ve Barış Arduç da en popüler listesinde ilk 10’da varlıklarını sürdürüyor! Murat Yıldırım’ın Teşkilat dizisine katılmasından sonra sosyal medyada konuşulurluğu da giderek artıyor!

Yine bir başka deneyimli isim Hakan Kurtaş da tablonun sürprizi olmuş adeta! Oyuncu, Baba dizisindeki performansı ile konuşuldu ve geçen haftanın en popüler erkek oyuncular listesinde 7. sırada ye almayı başardı.