Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinin final kararına üzülenler, Haluk Bilginer’in bomba projeyle dönüşü kutlayacak!

Baba dizisinin final kararına üzülenler, Haluk Bilginer’in bomba projeyle dönüşü kutlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 27 Aralık Salı akşamı Baba dizisinin 30. ve final bölümü izleyicilerle buluşacak. Dizi hayranları da böyle etkili oyuncu kadrosunun yer aldığı bir hikayenin bitecek olmasından memnun değil. Haluk Bilginer gibi usta bir oyunculuk her yeni bölümde ortaya koyduğu performansı izlemekten memnun olanlar, Baba dizisinin vedasına da çok üzülüyor.

Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer partnerliğinin de ne kadar etkili olduğunu gören Baba dizisi hayranları için, hikayenin sezonun ortasında izleyicilere veda edecek olması rahatsızlık yaratan bir durum. Ancak Haluk Bilginer için ortaya atılan yeni bir iddia var ki, hayranlarını adeta mest edecek.

Basında yer alan haberlere göre Şahsiyet isimli ödüllü dizinin yeni sezonu çekilecek. Haluk Bilginer’e Emmy Ödülü kazandıran Agâh karakteri bir kez daha dizi hayranlarının gönlüne girecek gibi gözüküyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Şahsiyet dizisi Puhu TV platformu için çekilmişti. 2018 yılında yayınlanan ve toplam 12 bölüm çekilen dizinin şimdi de ikinci sezonunun çekilmesi için hazırlıklara başlandığı ortaya çıktı.

Senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı Şahsiyet dizisinde Haluk Bilginer, Agâh Beyoğlu karakterinde çok başarılı bir performans ortaya koymuş ve usta oyuncu Emmy Ödülleri’nde ‘En iyi erkek oyuncu’ ödülünü kazanarak Türkiye’ye büyük bir gurur yaşatmıştı.

Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal’ın da başrolünde yer aldığı Şahsiyet dizisinin ikinci sezonunun Disney Plus’ta izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dizinin yeni sezonunda oyuncu kadrosu da büyük bir merakla bekleniyor.