Ana sayfa Sosyal Medya Atatürk filminin ilk fragmanı paylaşıldı, Aras Bulut İynemli mesaj paylaştı ama tepkiler dinmedi!

Atatürk filminin ilk fragmanı paylaşıldı, Aras Bulut İynemli mesaj paylaştı ama tepkiler dinmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ulu Önder Atatürk’ün hayatını anlatan Atatürk dizi projesinin iptal edilmesinin ardından, 3 bölümlük bir sinema filmi olarak Fox TV’de gösterilmesine karar verilmişti.

Disney Plus’un Atatürk dizisinin dünyanın dört bir yanındaki abonelerine ulaştırmaktan vazgeçmesi büyük tartışmalara ve tepkilere neden oldu. Disney’in şirketi olan Fox TV’de ise projenin Atatürk filmi olarak 3 bölüm halinde gösterilmesi kararı alındı.

Ancak dizi olarak dünyanın dört bir yanında gösterilmemesi, filmin sadece Türkiye’deki izleyiciler tarafından seyredilebilecek olması da Disney Plus’a yönelik tepkilerin azalmasını sağlamadı. Aras Bulut İynemli’nin de bu süreçte Disney Plus’a güçlü bir tepki vermediği yönündeki eleştiriler sosyal medyada ve basında yer almıştı.

Atatürk filminin fragmanının yayınlanması ile birlikte başrolde yer alan Aras Bulut İynemli de anlamlı bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, “İlelebet yaşayacak” diyerek ulu önderin fikirlerinin daima akıllarda olacağının mesajını şu sözlerle verdi:

“1881’de doğdu… İlelebet yaşayacak… En büyük kahramanımızın milletimizi ayağa kaldıran tutkusu hep bizimleydi… Biz bir film yaptık; Onun fikirlerini, duygularını hissetmeye ve anlatmaya çalıştık. Ona ve eserine layık olabilmek hepimizin en büyük gayesi oldu. O zaman da, şimdi de, gelecekte de her zaman ATATÜRK…”

İynemli’nin bu paylaşımına takipçilerinden daha önceki süreçte yeterince güçlü tepki vermemesi nedeniyle eleştiriler geldi.

Birçok dizi hayranı Disney Plus’un yaptığının kabul edilmeyeceğini ve oyuncular dahil herkesin çok güçlü bir tepki göstermesi gerektiğini belirten yorumlar paylaştı.