Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel dizisi bitti geriye buruk vedalar kaldı!..

Senden Daha Güzel dizisi bitti geriye buruk vedalar kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik’in yer aldıkları Senden Daha Güzel dizisi Fox TV ekranlarına hayli iddialı bir giriş yapmıştı.

Romantik komedilerin ağırlıkta olduğu yaz ekranında beğeni ile izlenen dizi, sadık bir izleyici kitlesini yakalamayı da başarmıştı. Ancak yeni sezonda yeterli reyting alamayan dizi, 17 Eylül Cumartesi akşamı ekrana gelen 14. bölümü ile final yaptı.

Diziden geriye başrol oyuncularının buruk vedası kaldı. Sendan Daha Güzel’in ilk bölümünden itibaren ekranlara yansıyan kaslı vücudunun görüntüsüyle gündeme oturan, hatta zaman zaman eleştiri oklarının hedefinde yer alan oyuncu Burak Çelik, instagram hesabından yaptığı paylaşımda diziye veda etti.

Senden Daha Güzel dizisi bitti geriye buruk vedalar kaldı!.. 8

Dizide ‘Emir’ karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Projede emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Çok güzel insanlar tanıdım bol iyikili bir proje oldu benim için” ifadelerini kullandı.

Cemra Baysel ise dizide canlandırdığı ‘Efsun’ karakterine, “Hoşçakal Efsun. Seni tanımak, seni taşımak çok güzeldi” sözleriyle veda etti.

Senden Daha Güzel dizisi bitti geriye buruk vedalar kaldı!.. 9

Dizinin finali de son derece görkemli oldu. Senden Daha Güzel final bölümüyle, aynı akşam yayınlanan rakiplerine sosyal medyada fark attı. Cumartesi akşamı ekrana gelen yapımlar arasında Senden Daha Güzel dizisine gelen ileti sayısı, 80 bin 800 ile en güçlü rakibi Kardeşlerim dizisini bile ciddi bir farkla geride bıraktı.