Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisiyle ilgili ikinci sezon belirsizliği ortadan kalktı!

Baba dizisiyle ilgili ikinci sezon belirsizliği ortadan kalktı!

tarafından ker_def

Baba dizisi sosyal medyada büyük bir çıkış sergilemesine rağmen, reytingler noktasında beklentilerin altında kaldı. 2022 yılının en çok konuşulan projesi olması beklenirken, Baba dizisinin oyuncu kadrosu çok etkileyici olmasına rağmen, hikayesinin biraz zayıf kaldığı düşüncesi hakim. Bu nedenle de patlama yapması beklenen dizi, salı akşamları orta sıraların üzerinde seyreden bir dizi olarak kaldı. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisinin başrolündeki dizinin istikrarlı bir reyting ortaya koyması ise dikkat çekti.

Dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağını merak edenler için bu belirsizlik de ortadan kalktı. Çok farklı gelişmeler yaşanmaz ise dizi gelecek sezonda da Show TV ekranında yayınlanmaya devam edecek. Dizi hayranlarını bu yeni gelişme memnun etti. Oğlum ve Üç Kuruş dizilerinin final yapacağı da belli oldu. Aziz dizisinin ise akıbeti henüz belirlenmedi. Baba dizisi ise bu yapımların arasında sıyrılmayı başardı.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın 13. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Saruhanlı ailesinin hep birlikte kahvaltı yaptığı sıcacık anların ekrana geldiği tanıtımda Kadir, ailesine Ödemiş’e dönmemeleri gerektiğini söylüyor.

Yaşar ve Münevver kendi emekleriyle para kazanmaya başlarken ihanet ettiği ailesini izleyen Servet onların mutluluğunu görünce öfkesine hâkim olamıyor. İlhan’ın Büşra’yı odaya kilitlemesi izleyenleri şaşırtırken Servet’in Kürşat ile Şahika’yı yakalayıp yakalamayacağı heyecanla bekleniyor. İlhan’ın “Ben çok acı çektim Kadir, biraz da sen çek istiyorum!” sözleri üzerine alevlerin alevlerin arasına dalan Kadir’in “Baba!” feryadı merak uyandırıyor.

Peki 12. bölümde Servet’in liderliği aileyi ikiye böldü. Gözaltındaki Kadir, nezarette hiç beklemediği biriyle karşılaştı. Yeniden ailenin başına geçen Emin ev arayışı sırasında aldığı bir haberle yıkıldı. Servet’in yaptıklarını öğrenen Kadir’in abisiyle yaşadığı yüzleşme çok sert oldu. Babasının ölümünden Kadir’i sorumlu tutan İlhan, Büşra ile karşı karşıya geldi.

Ailesini ziyaret eden Büşra, Emin’den beklemediği bir karşılık buldu. Cansu’nun gerçek yüzünü öğrenen Kadircan ise büyük bir açmazın içine sürüklendi. İlhan ise Kadir’e bedel ödetmek için çok tehlikeli bir karar aldı.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle 10 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!