Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’na veda, yeni projeye merhaba!

Masumlar Apartmanı’na veda, yeni projeye merhaba!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanan ve iki sezondur çok etkili bir şekilde milyonları kendisine hayran bırakan Masumlar Apartmanı dizisi bitiyor… Dizinin başrolünde yer alan ve canlandırdığı Hikmet karakteri ile de akıllara yerleşen usta oyuncu Metin Coşkun, finali göremeden diziye veda etti.

Hikmet karakterinin bu hafta yayınlanan 69. bölümünde ölmesinin ardından, Metin Coşkun da bir süre dinlenme fırsatı bulacak. Ancak usta oyuncu fazla dinlenemeden yeniden sete çıkacak.

Masumlar Apartmanı gibi önemli bir dizide iki sezon geçirdikten sonra Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı sinema filminde yer almayı kabul eden oyuncu, 74 yaşında olmasına rağmen enerjisinden bir şey kaybetmemiş görüntüsü çiziyor.

Sanat hayatına 1970 yılında başlayan ve tiyatroda birçok oynuda rol alan Metin Coşkun hem sinema filmleri hem de diziler ile unutulmaz karakterlere da hayat verdi. Metin Coşkun’un Masumlar Apartmanı dizisindeki Hikmet karakterini muhteşem bir performans ile yansıtması da genç oyuncular adına etkili bir deneyim fırsatı oldu.

Masumlar Apartmanı'na veda, yeni projeye merhaba! 8

28 yaşındayken 4 Temmuz 2007 tarihinde yaşamını yitiren müzisyen Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı filmin oyuncu kadrosu da çok başarılı isimlerden oluşuyor.

İsmail Ege Şaşmaz tam da Barış Akarsu’nun öldüğü yaşta ve ona çok benzetiliyor. Aslı Bekiroğlu, Şafak Pekdemir filmin iki önemli kadın karakterine hayat verecek.

Aslı Bekiroğlu, genç yaşında aramızdan ayrılan müzisyenin sevgilisi rolünü canlandırırken, Şafak Pekdemir ise arkadaşı olarak hikayede yer alacak.

Masumlar Apartmanı'na veda, yeni projeye merhaba! 9

Metin Coşkun ise Barış Akarsu’nun dedesi rolüyle hikayede yerini alacak.

Burak Satıbol’un da kadrosunda yer aldığı filmde Barış Akarsu’nun annesi Hatice hanımı ise Ebru Nil Aydın canlandıracak.

Hatice Akarsu, geçtiğimiz Kasım ayında kanser nedeniyle yaşamını yitirmişti.