Ana sayfa Sosyal Medya Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti!

Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Hakan Kurtaş bu aralar Baba dizisinde canlandırdığı İlhan karakteriyle dikkat çekiyor. Dizideki performansıyla herkesten büyük övgü alan Kurtaş, sosyal medyadan paylaştığı iki fotoğraf ve metinle hayranlarını mest etti.

Dizi dünyasına unutulmaz yapım Ezel ile adım atan Hakan Kurtaş, ardından Bir Çocuk Sevdim dizisindeki Sinan olarak dikkatleri çekti. Bugüne kadar Çarpışma, Kadın, Mucize Doktor gibi son dönemin önemli projelerinde de izlediğimiz Hakan Kurtaş halen Baba dizisiyle ekrana geliyor.

Baba dizisinde canlandırdığı İlhan Karaçam karakteriyle çok başarılı bir performans sergileyen Kurtaş’ın özellikle Haluk Bilginer ve Özge Yağız’la olan sahneleri çok beğeniliyor. Hakan Kurtaş, dizi setlerine adım attığı Ezel dizisinde de Haluk Bilginer’le birlikte oynamıştı. Başarılı oyuncunun Haluk Bilginer’le birlikte yer aldığı o günlere bir fotoğrafı günümüzden bir kareyle paylaşması ve yazdığı duygusal metin tüm hayranlarının kalbini okşadı.

Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 15

Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 16

Hakan Kurtaş’ın paylaştığı ilk fotoğraf 11 yıl önce çekilen Ezel’in sahnesinden. Bu fotoğrafta dizinin oyuncuları Hakan Kurtaş, Haluk Bilginer ve Kenan İmirzalıoğlu yer alıyor. İkinci fotoğraf ise günümüzden, Baba setinden. Fotoğrafta Haluk Bilginer ve Hakan Kurtaş eski fotoğrafa bakarak anıların yad ediyor.

Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 17

Kurtaş bu iki fotoğrafla birlikte paylaştığı metinde şöyle yazdı: “Biz. Ve yandaki de baktığımız fotoğraf. Ayrı nedenlerden aynı anda hem gözüm doluyor, hem yüzüm gülüyor. Hayat; ara sıra rüya gördüğümüz delikli bir uyku sanki.”

Bu duygusal paylaşım hayranlarının da yorum yağmuruna neden oldu. Bir hayranı Hakan Kurtaş için iyi dileklerini dile getirdiği paylaşımda şöyle dedi: “Fotoğraflara bakarken gözlerimin dolduğunu bilmesen de olur. Hayallerinin gerçekleşmesi beni hayatta mutlu eden en başlı ve büyük şey. Olumlu bulduğun, istediğin her şeye sahip olursun umarım. Daha nice gerçekleşecek hayallerine canım adam. Çok sevgi”

Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 18

Bir başka takipçisi ise yorumunda Hakan Kurtaş’ın yıllar içindeki başarısına dikkat çekti ve “Gözlerinin dolması o kadar normal ki???? bu uzun yolculukta her gün üzerine daha çok koyarak bizi kendine hayran bırakarak ilerliyorsun. Seni ve Haluk Bilginer’i birlikte izlemek bizler için adeta bir şölen. ???? Yolun daima açık ve aydınlık olsun güzel adam”

Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 19

Bir takipçisi ise yorumunda duygularını şöyle dile getirdi: “Haluk Bilginer’le karşılıklı oynadığını, kendini çok iyi yerlere taşıdığını görmek izlemek en önemlisi de müthiş oyunculuğuna şahit olmak paha biçilemez. Hem biraz hüzünlü hem çok mutluyum”

Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 20

Hakan Kurtaş’ın bu duygusal paylaşımına gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 21 Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 22 Baba’nın İlhan’ı Hakan Kurtaş öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlarını mest etti! 23