Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakan Kurtaş, tek kişilik performans ile tiyatro sahnesine çıkıyor!

Hakan Kurtaş, tek kişilik performans ile tiyatro sahnesine çıkıyor!

tarafından ker_def

Yönetmenliğini İbrahim Çiçek’in, yapımcılığını ise IdPro’nun üstlendiği, “Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım.” Thom Pain, 30’lu yaşlarında büyük zulümlere maruz kalmış bir adamın, çocukluk ve bugünü arasındaki dramatik geçişlerini, Hakan Kurtaş’ın ilk kez sergileyeceği tek kişilik performansıyla seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Biletleri satışa sunulan oyun 1 Ekim’de Zorlu Performans Sanatları Merkezi %100 Studio Sahnesi’nde prömiyerini yapıyor.

1 Ekim’ de Zorlu Performans Sanatları Merkezi %100 Studio Sahnesi’nde prömiyerini yapıyor!

“Tek kişilik görünse de her kişilik bir oyun.”

Uzun bir aradan sonra tiyatro sahnelerine tek kişilik oyunuyla dönmeye hazırlanan Hakan Kurtaş duygularını şöyle ifade etti;

“Hiç duymadığınız fısıltılar, dünyanın çıkarabileceği ses, hep birlikte katıldığımız bir çekiliş ya da hayatımızın son 30 saniyesi. Hepsi içinde bu oyunun, hepsi içimizde. Tek kişilik görünse de her kişilik bir oyun. Suya yazı yazmak hiç bu kadar güzel olmamıştı benim için. “ yorumlarında bulundu.

Sizin çocukluğunuz ne zaman bitti?

Will Eno’nun yazdığı, Hira Tekindor tarafından çevrilen ve İbrahim Çiçek tarafından yönetilen,2005 Pulitzer Ödülleri Drama Finalisti olan “Ben Çoktan Gidersiniz Sanmıştım.” Thom Pain “oyunu; dün, çocukluk, bugün, gösterinin doğası ve doğanın gösterisi, erkeğin, kadının kalbi, tabiat, korku, nefret üzerine. Bazı günlerin nasıl geçebileceğinin, gerçek hayatın, insanla hayvan arasındaki yakın ilişkinin örneği.

Ekim ayında İstanbul’da Zorlu PSM, Alan Kadıköy ve DasDas sahnesinde gösterimde olacak oyun, yıl boyunca yurt içi ve yurtdışı turne programı ile de tiyatroseverler ile buluşacak! Bu etkileyici performansın biletleri satışta!