Ana sayfa Dizi Haberleri Leyla ile Mecnun’un yönetmeni Murat Onbul’dan yeni bir dizi geliyor!

Leyla ile Mecnun’un yönetmeni Murat Onbul’dan yeni bir dizi geliyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011-2013 yılları arasında TRT1’de yayınlanan, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu absürt komedi tarzındaki dizi Leyla ile Mecnun; güçlü kadrosu ve çekim ekibiyle milyonları peşinde sürüklemeyi başardı. Hayranların yoğun istekleri sonunda aynı oyuncu kadrosuyla Dizinin devamı 10 yıl sonra dijital platform Exxen için tekrar çekilmeye başlandı.

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı, başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant ve Köksal Engür yer aldığı dizisinin yönetmen kadrosu arasında Murat Onbul da bulunuyordu.

Başarılı yönetmenin yeni projesi Fabrika Yapım’ın Atv için hazırladığı “İçimizdeki Ateş” dizisi oldu. Senaryosunu Nimet Erdem ile Veli Kaya’nın yazdığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturacağı dizinin cast çalışmaları ve hazırlıkları sürüyor.

Geçmiş yılların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun’un yönetmeni Murat Onbul'dan yeni bir dizi geliyor! 70

Mayıs ayında sete çıkması beklenen ve haziran ayına kadar çekimlerinin tamamlanıp izleyiciyle buluşması planlanan gençlik dizisinin genç yıldızları arasından Ege karakteriyle Atakan Hoşgören, Hale karakteriyle İpek Filiz Yazıcı başrollerde yer alacak. Dizinin kadrosu henüz tam netleşmese de diğer oyuncular arasından Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu ve Gizem Arıkan yer alıyor.

Murat Onbul, 2011-2012 yılları arasında Leyla ile Mecnun’un yönetmenliğini yaptıktan sonra birçok başarılı projeye imza attı. Bu projeler arasında Bir Aşk Hikayesi, Ulan İstanbul, Baba Candır, Kış Güneşi, Vuslat, İlk Öpücük, Gel Dese Aşk, Baş Belası gibi birçok dizi ve sinema filmi varr. Ayrıca başarılı yönetmenin Tarkan, Mor ve Ötesi, Ozan Doğulu ve birçok ünlü müzisyenle klip çalışması bulunuyor.