Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi yeni sezon öncesinde Ozan Güven krizi büyüyor! İşler iyice sarpa sarmış!

Babil dizisi yeni sezon öncesinde Ozan Güven krizi büyüyor! İşler iyice sarpa sarmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin geçtiğimiz sezon başlayan ancak Mart ayındaki pandemi sürecinde yaşanan karantina nedeniyle çekimleri durdurulan diziler arasında yer alan Babil için stresli bir bekleyiş başladı! Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Aslı Enver ve Ozan Güven’in başrolünde oynadıkları dizi başlamadan bir tartışma sürüyor!

Bilindiği gibi dizinin oyuncularından Ozan Güven, kısa bir süre önce sevgilisi ile yaşadığı bir şiddet olayı iddiasıyla mahkemelik olmuştu. Oyuncunun Deniz Bulutsuz ile bir süredir beraberliği vardı ve mahkemeye taşınan olay sonrasında da Babil dizisiyle ilgili nasıl bir gelişme olacağı merak konusuydu.

Zira Ozan Güven’in adının böyle bir olaya karışması sonrasında Ay Yapım’ın oyuncunun dizide devam edip etmeyeceği ile ilgili ne karar alacağı merak konusuydu. Pek çok dizi yeni sezon için çalışmalarına başladı. Ancak Babil dizisinin oyuncularından bir kısmı tatil fotoğraflarıyla dikkat çekti.

Babil dizisi yeni sezon öncesinde Ozan Güven krizi büyüyor! İşler iyice sarpa sarmış! 8

Aslı Enver, kardeşi Anıl Enver ile Bayramın son günü tatile çıktı ve hala orada. Birce Akalay ise uzun süredir Gümüşlük’te. Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya ile oynayacağı film için tatilini kesip İstanbul’a döndü ama Babil için henüz set çalışmalarından haber yoktu!

Ozan Güven krizinin dizinin akıbetine nasıl bir etki yapacağı merak konusuydu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Ay Yapım’ın kamuoyundan ve reklamverenden gelebilecek baskı nedeniyle Ozan Güven’i kadro dışı bırakabileceği şeklinde bir karar alacağı konuşuluyor.

Güven olayla ilgili olarak “Ben Deniz Bulutsuz’a tek bir tokat bile atmadım. Haklılığım yargı sürecinde ispatlanacak. Yargı kararı beklensin” ifadesini kullanmıştı.

Babil dizisi yeni sezon öncesinde Ozan Güven krizi büyüyor! İşler iyice sarpa sarmış! 9

Ay Yapım ile anlaşması olan Ozan Güven’in diziye devam etmek istediği ve yapım şirketinden de bu meselede kendi yanında yer almasını beklediği şeklinde duyumlar söz konusu.

Ay Yapım’ın önünde iki seçenek var: Ya Yapım şirketi anlaşmanın cezai şartlarının bedelini Güven’e ödeyecek ya da ünlü oyuncuyla yola devam edecek.

Kararın ne olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Bu arada Ozan Güven şiddet iddiasıyla ocak 2021’de hakim karşısına çıkacak. Ay Yapım’ın o sürece kadar diziyi çekmemesi ve kararı beklemesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Uzak ihtimal de olsa önümüzdeki günlerde konu netleşecektir. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…