Ana sayfa Dizi Fragmanları Babil dizisinde büyük şok! Onur Saylak gelir gelmez ortalığı ateşe verdi!

Babil dizisinde büyük şok! Onur Saylak gelir gelmez ortalığı ateşe verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında ilk sezon beğeniyle izlenen Babil dizisinin ikinci sezonu için ekip geçtiğimiz hafta çalışmalara başlamıştı. Setten yansıyan fotoğraflarda oyuncuların birbirlerine hasret kaldıkları ve enerjilerinin de yüksek olduğu görülmüştü.

Babil dizisinin ikinci sezonu heyecan ve merakla bekleniyor… Egemen karakterini canlandıran Ozan Güven ile yolların ayrılmasından sonra kadroya Onur Saylak katılmıştı. Bu değişimin diziye olumlu mu yoksa olumsuz mu yansıyacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

Onur Saylak çok başarılı bir oyunca olmasına rağmen Ozan Güven’in ortaya koyduğu Egemen imajı, izleyiciler tarafından çok benimsenmişti. Babil dizisinin ikinci sezonundan ilk görüntüler yayınladı. Onur Saylak da ilk kez yeni dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Babil dizisinde büyük şok! Onur Saylak gelir gelmez ortalığı ateşe verdi! 10

Onur Saylak ile Halit Ergenç’in karşılıklı sahnesinden bir bölüm yayınlandı. Bu ikilinin izleyicileri çok etkileyeceği kesin… İrfan ve Egemen arasına Eda girdi… Egemen, Eda’ya olan aşkını ilan etti. İrfan deliye döndü.

Egemen, “Deniz benim oğlum” diyerek fitili ateşledi… İrfan bu gerçek ile çılgına dönüyor…

Onur Saylak diziye öyle bir giriş yaptı ki, vaziyet alın ortalık fena karışacak.