Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinde kaybetme korkusu var!

Babil dizisinde kaybetme korkusu var!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor. Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide, başarılı oyuncular; Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Ozan Güven başrolleri paylaşıyor.

10’ncu bölümde yaşanacakların detayı ortaya çıktı. Star TV’de 27 Mart Cuma günü saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde kaybetme korkusunu göreceksiniz.

Babil dizisinde kaybetme korkusu var! 9

İrfan’ın ani boşanma kararını anlamaya çalışan Eda, İrfan’ı kaybetme korkusuyla savrulur. Kudret’in geçmişine hakim olmak istediği Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerinin peşinde Kudret’in
ayağına geliyor.

Babil dizisinde kaybetme korkusu var! 10

Süleyman, İlay’ı geri kazanmaya çalışırken İrfan’ı amansız bir tehlikenin ortasına atıyor. Kudret ile Süleyman’ın restleşmeleri gitgide kızışıyor.

Babil dizisinde kaybetme korkusu var! 11

Ayşe’nin gizli kapaklı halleri Mert’in dikkatini çekiyor. İrfan, Eda’yı boşanmaya ikna edebilecek mi? Süleyman, İlay’ı geri kazanabilecek mi? Ayşe’nin polis kimliği açığa çıkacak mı?

Yayın Günü: 27 Mart Cuma
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 10.bölüm
Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Uluç Bayraktar
Senaryo: Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel