Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisinde Kudret, Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan! Veda Yurtsever izleyicinin aklını alıyor!

Babil dizisinde Kudret, Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan! Veda Yurtsever izleyicinin aklını alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sert kadın karakterlerini canlandırmak öyle herkese yakışmaz ama Veda Yurtsever bu konuda yapımcıların en çok tercih ettiği kadın oyunculardan birisi oldu. 2020 yılında Babil dizisinde canlandırdığı Kudret karakteri ile karakterin adı gibi kudretli bir kadın ekrandaydı.

Veda Yurtsever, Babil dizisinde öyle akıllarda kalıcı oldu ki, şimdi izleyiciler onu Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan olarak görünce, tam da rolün hakkını verecek kişi olduğunu düşündü.

Üç Kız Kardeş dizisi ilk sezonunda 16 bölüm devam etti ve Rüçhan karakteri de dizinin en kilit isimlerinden birisi oldu. Veda Yurtsever’in mimiklerinden ses tonuna kadar hem Kudret hem de Rüçhan karakterlerindeki muhteşem başarısı da hep konuşuldu.

Veda Yurtsever sadece tavırları, mimikleri, sert halleri ile değil sesiyle de rolün çizgisini çekiyor. Yani sert bir kadın karakteri olmanın birincil koşulu olan sesiyle karşısındaki titretme noktasında oldukça başarılı.

Veda Yurtsever’in özellikle izleyicilerin canını sıkan sahnelerde ne kadar rahat ve kendinden emin bir oyunculuk sergilediğini görebilirsiniz. Bu durum sahnenin inandırıcılığı üzerinde çok etkili oluyor.

Babil dizisinde Kudret, Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan! Veda Yurtsever izleyicinin aklını alıyor! 7

Hatta birçok izleyici Rüçhan sahnesi geldiğinde bir gerilme haline giriyor. Yani Veda Yurtsever hiçbir şey söylemese ve yapmasa bile ekran başında gerginlik yaşayacak birçok izleyici var.

Veda Yurtsever 1969 yılında Bingöl’de dünyaya geldi ve 2000’li yılların başlarından itibaren de setlerde yer almaya başladı. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki Ender karakterini hatırlayanlar çoktur. Bu karakteri de yine Veda Yurtsever canlandırmıştı. Kırgın Çiçekler dizisindeki Nazan karakteri ile de akıllarda kalıcı olan oyuncu, Babil ve Üç Kız Kardeş ile de yine kendisinden beklenenin en iyisini ortaya koyuyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde izleyicilerin ikinci sezonda en çok merak ettikleri konuların başında da Rüçhan ile Türkan arasında neler yaşanacağı geliyor. Ayrıca Nesrin ile Rüçhan sahneleri de hep etkileyici oluyor.

Üç Kız Kardeş’in Eylül ayında başlaması beklenen ikinci sezonunda hikayenin en kilit noktalarından birisinde yine Veda Yurtsever’i yine kendinden emin ve rolüne çok yakışan bir şekilde izleyeceğimiz konusunda kimsenin şüphesi yok.