Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi devam ettirilmez ise bu tüm taraflar için büyük bir imaj kaybı olur!

Destan dizisi devam ettirilmez ise bu tüm taraflar için büyük bir imaj kaybı olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Destan dizisi çok büyük umutlarla atv ekranında geçen sezon başladı ve ilk dönemi de tamamladı. İyi bir çıkış yaptıktan sonra sezon sonuna doğru reytingleri bir hayli düşen dizinin başrol oyuncusu Selim Bayraktar’ın da hikayeden ayrıldığı ortaya çıktı. Ebru Şahin ile birlikte başrolde yer alan Edip Tepeli’nin de diziden ayrılacağı iddiaları ortaya atılmıştı ama bunu yapımcı yalanlamıştı.

Destan dizisinin gelecek sezon atv ekranında yayınlanması beklenirken, Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam ile Destan arasında bir Salı günü rekabeti de yaşanması bekleniyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile salı akşamları 6 sezon izleyici karşısına çıkan Oktay Kaynarca’nın hayranlarının bu alışkanlık ile yeni diziyi de Salı akşamları daha yoğun şekilde takip edebilecekleri düşüncesi ortaya çıktı.

Ancak Destan dizisi ilk sezon salı akşamları yayınlandı ve yeni dönemde de yine aynı günde izleyici karşısına çıkması gerektiğini düşününler de vardı. Tam da böyle bir noktada TV100’in iddiasına göre Destan dizisi için final kararı alındığı ve ikinci sezonda devam etmeyeceği iddiası ortaya atıldı.

Bu iddia üzerine ise sosyal medyada izleyicilerden tepki dolu yorumlar gelmeye başladı. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin yeni sezonda çok daha etkili bir şekilde ekrana döneceğine inanan ve bunu bekleyen Destan dizisi hayranları bu şekilde bir bitişten hiç memnun olmayacak.

Destan dizisi devam ettirilmez ise bu tüm taraflar için büyük bir imaj kaybı olur! 8

Destan dizisi devam edecek mi, yoksa final mi yapılacak? Bu sorunun yanıtı henüz ortada yok. Ancak ortaya konan iddialar doğru çıkar ise, bu durumda herkes kaybetmiş olacak.

atv çok iddialı başlattığı ve büyük bütçeleri kabul ettiği bir diziden istediğini alamayarak zarar etmiş olacak.

Bozdağ Film ve yapımcı Mehmet Bozdağ da büyük bir plato oluşturduğu, çok büyük emekler verdiği ve aksesuarlarından tutun da en ufak detaya kadar her şeyin hazır olduğu bir seti dağıtmak durumunda kalacak.

Hikayenin ikinci sezonda daha etkili olması adına senaristlerin çalıştıkları yönünde bilgiler de gelmişti. Ancak Destan dizisi için son bir bölüm çekilip, final yapılması izleyicileri çok fazla rahatsız edecektir.

Ebru Şahin ise Hercai gibi 3 sezon süren ve çok yorulduğu bir diziden sonra Destan’ı çok özel bir proje olduğu için kabul etmişti. Bu dizi için özel dersler alan, dövüş sanatlarından tutun da ok atmaya kadar farklı teknikler ile kendisini geliştiren oyuncu, bir daha aldığı bu eğitimi kullanabileceği bir projede bulamayabilir.

Destan dizisi devam ettirilmez ise bu tüm taraflar için büyük bir imaj kaybı olur! 9

Destan dizisinin şok bir final yapması durumunda hem yapımcı büyük emeklerinden vazgeçecek, hem atv yaptığı zarar ile kalacak hem de Ebru Şahin başrol oyuncusu olarak büyük emekler verdiği bir işten istediğini alamadan ayrılmış olacak. Dizinin sadık izleyicilerinin de ikinci sezon heyecanı yarıda kalacak. Özellikle diziyi yurt dışında da geniş bir izleyici grubunun dikkatle takip ettiği biliniyor. Bu izleyiciler için de Destan dizisinin ani vedası büyük bir şok anlamı taşıyor.

Sonuç olarak, Destan dizisiyle ilgili final iddiası doğru çıkar ise bunun yansıması herkes açısından bir büyük kayıp olarak dizi tarihine yazılacak.