Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisinde sinir oluyorlar ama Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu’nu bir de sette görün

Babil dizisinde sinir oluyorlar ama Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu’nu bir de sette görün

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Babil dizisi, hikayesiyle olduğu kadar oyuncularıyla da gündemde. Hepsi de oyunculuklarıyla ekranda adeta bir şölen yaşatan isimlerin bir araya geldiği bir yapım Babil dizisi. Ancak Cuma akşamları o kadar çok alternatif var ki zaman zaman reytingleri düşen dizi, takipçilerini ‘final yapar mı?’ sorusuyla başbaşa bırakıyor.

Ancak şu anda ne bir final durumu var ne de kanalın Babil’den vazgeçmeye niyeti. Zira böyle bir kadroyu yeniden bir araya getirmek o kadar kolay olmasa gerek. Hem izleyicisi hem de kanal dizinin arkasında ama bakalım gelişmeler ne yönde olacak?

Halit Ergenç, Onur Saylak, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver ve Mesut Akusta’nın rol aldıkları dizide, Eda ve İlay karakterleri, aynı adama aşık iki kadın olarak uzun süredir mücadele ediyorlar. Her ne kadar ikisi de İrfan’ı kaybetmiş olsa da hala düşmanlıkları sürüyor.

Birbirlerini bir kaşık suda boğacak kadar gıcık olan iki karaktere karşılık, kamera arkasında eğlenceli anlar yaşanıyor. Nur Fettahoğlu’nun esprili kişiliği, sosyal medyadan yansımakta. Oyuncunun Birce Akalay ile pozları da zaman zaman sosyal medyada görülüyor.

İki oyuncu, aslında kamera arkasında iyi anlaşıyorlar. Zaten tüm ekibin uyumlu arkadaşlıkları, ekrandaki başarıyı da beraberinde getirmekte. Geçtiğimiz günlerde Nur Fettahoğlu, aşağıdaki hikayeyi paylaşarak Birce Akalay ile hafiften dalgasını geçmişti. Bu kez bir başka paylaşım geldi.

Babil dizisinde sinir oluyorlar ama Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu'nu bir de sette görün 7

Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu’nun son yaptığı instagram paylaşımı görenleri güldürdü. Çekim sıralarını bekleyen oyunculardan Birce Akalay, evin merdivenlerinde oturmuş bir kediyi severken, aynı zamanda bir taraftan da müzik yapıyor.

Bu keyifli anları da Nur Fettahoğlu kameraya alıyor ve her iki oyuncu da kendi instagram sayfalarında paylaşıyorlar.

İşte kamera arkasındaki o keyifli anlar: