Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Mahkum dizisinin kadrosu bir harika oldu!

Fox TV’nin Mahkum dizisinin kadrosu bir harika oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yeni sezon için hazırlıkları devam eden Mahkum isimli dizi büyük bir merakla bekleniyor…

Kanalın yeni sezon tanıtımında sadece Onur Tuna ismi belli olduğu için onunla çekimler yapılmıştı. Ancak üst üste yeni isimlerin hikayeye katılması ile birlikte Mahkum dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli etkili oldu.

Innocent Defendant isimli diziden uyarlanan Mahkum önümüzdeki aylarda Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Dizide Onur Tuna’nın yanı sıra Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu da başrolde yer alıyor.

Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Düzgünoğlu, Barış Aksavaş, Alperen Aldanmaz, İrem Deniz, Nihal Koldaş, Muharrem Türkseven gibi isimler de Mahkum dizisinin kadrosuna dahil olan oyuncular olarak netleşti.

Diziye yeni bir isim daha katıldı. Yönetmen Umut Evirgen’in Ben Bir Denizim isimli filminde dikkat çeken Gürberk Polat’ın da dizinin kadrosuna katıldığı ortaya çıktı.

Fox TV'nin Mahkum dizisinin kadrosu bir harika oldu! 7

Gürberk Polat geçen sezon Babil dizisinde Mert karakterini canlandırdıktan sonra, 2021 yılında ise Kahraman Babam dizisinde Murat karakterine hayat vermişti.