Ana sayfa Sosyal Medya Babil setinde kokoreç keyfi! Nur Fettahoğlu ne tatlısın

Babil setinde kokoreç keyfi! Nur Fettahoğlu ne tatlısın

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Babil dizisi, yakında ekrana veda ediyor! Ne yazık ki muhteşem kadrosuna rağmen, reytingleri düşük gelince final kararı alındı. Ay Yapım imzalı dizide Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak, Birce Akalay, Mesut Akusta gibi bir daha bir araya gelmeleri zor bir kadro yer alıyor. İlk sezona pandemiden kısa bir süre önce başlayan dizi, 10 bölüm sonra ara vermişti.

Yeni sezona kadar uzun bir aranın ardından ekrana gelmeye başladı. Ancak bu sezonda da 10 bölüm daha yayınlanmış olacak. Çünkü haftaya 20 Kasım’da 20. bölümüyle veda edecek. Dizinin şu sıralar son bölümü çekiliyor. Oyunculardan setten paylaşımlar da gelmekte.

Dizide Eda karakteriyle izleyenleri biraz ‘gıcık’ eden birini oynadığı Nur Fettahoğlu. Rolüyle olmasa da performansıyla yine övgüleri de toplamakta. Fettahoğlu’nun kamera arkasındaki halleri ise yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla görülüyor.

Oyuncunun enerjik, esprili, muzip, sevgi dolu, kucaklayıcı, samimi ve doğal halleri dikkat çekiyor. Instagram hesabını takip edenler, zaten ne kadar doğal ve samimi olduğunu da görebiliyor.

Özellikle dizinin kamera arkasında emek veren çalışanlarla sık sık fotoğraflar çekerek onları da onure eden oyuncu, son olarak karavandaki küçük kokoreç partisinden bir kareyi de takipçileriyle paylaştı.

Ekibin kendisine ne kadar yakın ve ilgili davrandığını anlatan Nur Fettahoğlu, setteki çekimlerinin bitmesine karşın canının kokoreç çektiğini söyleyince koşup getiren ekibe teşekkürlerini de tek tek isimlerini paylaşımına not düşerek gösterdi.

Fotoğrafta Onur Saylak da kokoreç yerken görülüyor. İşte oyuncunun o paylaşımı:

Babil setinde kokoreç keyfi! Nur Fettahoğlu ne tatlısın 9

Nur Fettahoğlu, dizide Birce Akalay’ın oynadığı İlay’ın yardımcısını canlandıran Gözde Kocaoğlu ile de bu samimi anlarını paylaştı…

Babil setinde kokoreç keyfi! Nur Fettahoğlu ne tatlısın 10

Babil dizisinin son günü yaklaşırken, Nur Fettahoğlu’ndan da aşağıdaki paylaşım geldi…

Babil setinde kokoreç keyfi! Nur Fettahoğlu ne tatlısın 11