Ana sayfa Dizi Haberleri Güle Güle Nefes, hoşgeldin Ayliz! İşte İrem Helvacıoğlu ve Seni Çok Bekledim dizisindeki yeni imajı…

Güle Güle Nefes, hoşgeldin Ayliz! İşte İrem Helvacıoğlu ve Seni Çok Bekledim dizisindeki yeni imajı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İrem Helvacıoğlu, 2011 yılından beri ekranlarda olan bir isim. İlk olarak Ankara’da çekilen Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde bir kaç bölüm rol almıştı. Daha sonra 2012 yılında Muhteşem Yüzyılda Nurbahar Sultan’ı oynadı. 2013’te ise Kurtlar Vadisi Pusu’da Esra rolüyle ekranlara geldi. 2015’te Güneşin Kızları ve 2016 yılında da No:309 dizisinde oynadı.

Babası, Organik Aşk Hikayeleri, Kızım ve Ben, Her Şey Seninle Güzel gibi filmlerde de rol aldı ama 2018 yılında yayınlanmaya başlayan atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteri kadar hiç bir rolde bu kadar tanınmadı!

Kariyerinde önemli bir sıçrama sağlayan Sen Anlat Karadeniz’de oynadığı Nefes karakteriyle hafızalara kazındı oyuncu. Aslında mesleği adına önemli bir çıkış yapmıştı ama rolünün üstüne yapışması gibi bir durumu da yaşaması muhtemeldi!

2019 yılı Kasım ayında Sen Anlat Karadeniz dizisi, 64. bölümüyle final yapmıştı. Aradan bir yıl geçti ve İrem Helvacıoğlu, yeni dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star TV’de yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisinde bu kez Özcan Deniz ile başrolde.

Hayranları büyük bir merakla oyuncunun yeni karakterini bekliyor. Ancak bu kez Nefes’ten çok farklı bir kadın karakterle geliyor. Ayliz ismindeki bir fotoğrafçıyı oynayacak. Henüz karakteri ile ilgili çok fazla bilgi yok ama kısa bir süre önce afiş çalışmaları ortaya çıkan dizideki imajı da yavaş yavaş belirdi.

Oyuncunun mavi uzun bir elbise giydiği ve Özcan Deniz ile verdiği pozların ardından, kendi instagram sayfasından yaptığı paylaşım da dikkat çekti. Nefes karakteriyle saçlarını hep aynı şekilde görmekten izleyici sıkılmıştı. Genelde düz ya da küçük dalgalar veriliyordu saçına.

Güle Güle Nefes, hoşgeldin Ayliz! İşte İrem Helvacıoğlu ve Seni Çok Bekledim dizisindeki yeni imajı... 11

Yeni imajında da bir fotoğrafta saçlarını topuz görürken, bir diğerinde ise açık görüyoruz. Henüz karakterin tam imajı olmasa da duruşuyla bile artık Nefes olmaktan çıktığını adeta gösteriyor İrem Helvacıoğlu. İşte yukarıda Sen Anlat Karadeniz’den bir fotoğraf ve aşağıda da Seni Çok Bekledim’in afiş çekimlerinden kareler. Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

Güle Güle Nefes, hoşgeldin Ayliz! İşte İrem Helvacıoğlu ve Seni Çok Bekledim dizisindeki yeni imajı... 12

Babil dizisinin 20 Kasım akşamı yayınlanacak son bölümüyle final yapmasından sonra Seni Çok Sevdim dizisinin ekrana gelmesi bekleniyor.

Seni Çok Sevdim’in kadrosunda ayrıca Durul Bazan, Selen Domaç, Yıldız Kültür, Ahmet Mekin, Caner Şahin, İlhan Şen, Türkü Turan, Mustafa Uğurlu da yer almakta.

İşte afiş çekimlerinden kareler:

Güle Güle Nefes, hoşgeldin Ayliz! İşte İrem Helvacıoğlu ve Seni Çok Bekledim dizisindeki yeni imajı... 13 Güle Güle Nefes, hoşgeldin Ayliz! İşte İrem Helvacıoğlu ve Seni Çok Bekledim dizisindeki yeni imajı... 14

Aşağıdaki kare de setten bir fotoğraf…

Güle Güle Nefes, hoşgeldin Ayliz! İşte İrem Helvacıoğlu ve Seni Çok Bekledim dizisindeki yeni imajı... 15