Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı Hülya ve Kuzgun Dila’yı unutun! Burcu Biricik, Fatma dizisinde seri katil olarak geliyor!

Hayat Şarkısı Hülya ve Kuzgun Dila’yı unutun! Burcu Biricik, Fatma dizisinde seri katil olarak geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik, Hayat Şarkısı dizisinde Hülya karakteriyle ekranlara gelmiş ve oyunculuğuyla büyük övgü alırken, oynadığı ilginç karakterle de dikkatleri çekmişti. Hayranlarının hafızasında hala Hülya olarak büyük bir iz taşıyan oyuncu, daha sonra Kuzgun dizisinde Dila rolünü oynamıştı. Her iki karakter de farklıydı ama Burcu Biricik’in bundan önce rol aldığı tüm yapımlardakinden çok farklı bir karakterle gelmeye hazırlandığı Fatma, muhtemelen büyük bir iz bırakacak izleyenlerin hafızalarında!

Burcu Biricik’in Netflix Türkiye için çekilen Fatma dizisinde bir temizlikçi kadını oynayacağı bir süredir biliniyordu ancak seri katile dönüşen bir karakteri oynayacağı henüz kısa bir süre önce ortaya çıkmaya başladı.

Yaşadığı olaylar neticesinde istemeden katil olan Fatma’nın gittikçe bambaşka bir duruma dönüşmesi, oyuncu için de zorlayıcı bir süreç olmuş! 8 haftada çekilen dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor ama Burcu Biricik de şimdiden çok heyecanlı.

Geçtiğimiz günlerde Youtube’daki Kutsal Motor isimli kanalda Zeynep Ocak’ın ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına konuk olan oyuncu, Fatma dizisi hakkında bilgiler verdi.

Hayat Şarkısı Hülya ve Kuzgun Dila'yı unutun! Burcu Biricik, Fatma dizisinde seri katil olarak geliyor! 9

“İçimdeki şeytanı bugüne kadar nerede bastırmışım!”

Genelde farklı roller seçmeye çalıştığını ifade eden Burcu Biricik, “Ben galiba o tatlı ve minnoş kızlarda çok var olamıyorum. O yüzden Hülya geldi, onunla bir şeyler yapabildiğimizi gördük falan ama şimdi Fatma geldi ve şöyle dedim ‘İçimdeki şeytanı bu güne kadar nerede bastırmışım’ Bilmiyorum tabii sonuç nasıl çıkacak ama oynarken böyle bazen kendimden korktum. ‘İyi de bir insanım, şimdi niye böyle olduk’ falan diye hani (gülüyor)”

Mini bir dizi olan Fatma, temizlikçi bir kadının katile dönüşmesi ve yaşamak için öldürmek zorunda kalmasını anlatıyor. Çekimlerin sona erdiğini söyleyen Biricik, “Enteresan, karanlık olmakla birlikte duygu yoğunluğu, travmaları, acıları çok fazla olan ve anlatmak istediği, derdi hakikaten ağır olan bir şeydi. 8 hafta çekti, ondan önce 1,5 ay çok ciddi bir prova dönemi oldu” açıklamasını yaptı.

Hayat Şarkısı Hülya ve Kuzgun Dila'yı unutun! Burcu Biricik, Fatma dizisinde seri katil olarak geliyor! 10

Her şeyi deneme yanılma yöntemiyle bulduklarını ve karakteri oturttuklarını aktaran oyuncu, “Benim için çok değerli bir iş. Umarım hissettiğimiz kadar güzel bir iş çıkar” diye konuştu.

Dizinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Sıradan bir insan olan Fatma, temizlik yaparak hayatını sürdürmeye çalışırken, başına gelen olaylar sonrasında seri katile dönüşüyor.

Başrollerinde Burcu Biricik ile birlikte Uğur Yücel, Olgun Toker, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk’ün rol aldığı dizinin senaryosunu Özgür Önürme yazdı, yönetmenliğini ise Özer Feyzioğlu üstlendi.

Fatma dizisinin konusu ise şöyle:

Fatma sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel hâline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.

Hayat Şarkısı Hülya ve Kuzgun Dila'yı unutun! Burcu Biricik, Fatma dizisinde seri katil olarak geliyor! 11