Ana sayfa Sosyal Medya Babil’in İlay’ı Birce Akalay ve Menajerimi Ara’nın Mayda’sı Aslı Mavitan’dan düet sürprizi!

Babil’in İlay’ı Birce Akalay ve Menajerimi Ara’nın Mayda’sı Aslı Mavitan’dan düet sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlhan Şeşen’den “Ellerimde Çiçekler” şarkısını dinleyenler sözlerini iyi bilecektir. Bu sefer de bu güzel şarkıyı Birce Akalay ile Aslı Mavitan birlikte söyledi.

Birce Akalay, Cuma günü final bölümü yayınlanacak olan Babil isimli Star TV dizisinde İlay karakterine hayat veriyor. Aslı Mavitan ise, Menajerimi Ara isimli Pazar günü yayınlanan bir başka Star TV dizisinde ise Mayda olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Birbirleri ile yakın arkadaş oldukları bilinen ikili, ev buluşmasında takipçilerine büyük bir sürpriz yaptı. Ellerimde Çiçekler isimli şarkıyı birlikte seslendiren Birce Akalay ile Aslı Mavitan takipçileri de mest etti.

Birce Akalay, instagram hesabından bu düetin görüntülerini yayınladı. Takipçileri de ikilinin bu çabasını “Harika, şahane” gibi sözlerle destekledi… Birce Akalay, paylaşımı “Kızlar bazen kafa kafaya verir. Kızlar kafa kafaya verin” notuyla yayınladı.

Sosyal medyada büyük ilgi gören bu video için övgü dolu yorumlar yapıldı.

 

Birce Akalay, 2019 yılının Kasım ayında bir paylaşım yapmış ve Aslı Mavitan’ın doğum günü hoş bir mesaj ile kutlamıştı.

Birce Akalay, “Tanrı seni, bizi ve neşemizi korusun. Dünyanın en matrak kadını iyi ki doğdun iyi ki kardeşimsin” diye yazmıştı. Akalay’ın gerçekte bir kardeşi yok ama Aslı Mavitan ile kardeş gibi oldukları da iyi biliniyor.