Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazar Ergüçlü ve Yağmur Tanrısevsin’in tarzları hayranlarından beğeni aldı

Hazar Ergüçlü ve Yağmur Tanrısevsin’in tarzları hayranlarından beğeni aldı

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com /Detay – Alev Alev dizisinde Çiçek karakterini canlandırmakta olan Hazar Ergüçlü ile uzun süredir dizilerde görünmeyen Yağmur Tanrısesvin, özel pozlarını instagram’dan yayınladı.

Alev Alev dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan Ergüçlü, takipçilerini de bir hayli mutlu etti. Kadın haklarına yönelik mesajlarıyla dikkat çeken dizinin reytingleri de iyi geldi. Hazar Ergüçlü, aynı zamanda sosyal medya paylaşımları ile de göz dolduruyor. Yönetmen Onur Ünlü ile birliktelik yaşayan genç oyuncu, magazin gündeminden de düşmeyen birisi. Instagram hesabından farklı ve özel bir fotoğrafını yayınlayan oyuncuya hayranlarından büyük ilgi vardı. Paylaşım 90 bine yakın beğeni aldı.

Hazar Ergüçlü ve Yağmur Tanrısevsin'in tarzları hayranlarından beğeni aldı 8

Yağmur Tanrısevsin de hem iyi performansları ile akılda yer eden bir oyuncu hem de güzelliği ile hayranlarını mest eden isimlerden… Instagram’da son dönemde özel çekilen pozlarını yayınlayan oyuncu, farklı tarzıyla da göz dolduruyor.

“Gökyüzü” notu ile aşağıdaki fotoğrafını paylaşan genç oyuncuya takipçilerinden “Seni çok seviyoruz, çiçek gibisin” diye yorumlar yapıldı.

Hazar Ergüçlü ve Yağmur Tanrısevsin'in tarzları hayranlarından beğeni aldı 9