Ana sayfa Kadın Haberleri Bade İşçil, ‘Hayatımda böyle bir şey görmedim” dedi ve bakın ne paylaştı!

Bade İşçil, ‘Hayatımda böyle bir şey görmedim” dedi ve bakın ne paylaştı!

tarafından ker_def

Bade İşçil melek yavruyu paylaştı, o ne dans o ne ritm o ne tatlılık!

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Bade İşçil,en son geçen sezon Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Pelin karakteri ile ekranda yer almıştı.

Geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlanan Netflix projesi olan Love 101’de de rol alan ünlü oyuncu, yeni sezonda ne yapacak merakla bekleniyor.

Bade İşçil ”Yeni sezonda bir dizide oynayacağım. Bu sebeple tatilde fazla yanmadım, saçlarımı uzattım. İmajı biraz değiştirdim” diye açıklama yapmıştı. Oyuncunun yeni rolü merak konusu oldu.

Instagram hesabından takipçileri ile etkileşimde olmayı seven isimlerden birisi de Bade İşçil. Ünlü oyuncu minik bir yavrunun müzik eşliğindeki dans videosunu yayınladı.

Hayranları bu görüntülere adeta mest oldu.

Bade İşçil, “Ben şuncacık hayatımda böyle bir şey görmedim. İzleyip izleyip müziğin ne kadar ruhun gıdası olduğunu görüyorum. Bu kadar içten nasıl dans eder, inanılır gibi değil. Yok böyle bir şey. Ay o iç çekişi falan Allah’ım sen melekleri koru yarabbim” diye not yazdı.

İşte o video:

Ben suncacik hayatimda boyle bir sey gormedim ?????? izleyip izleyip muzigin ne kadar ruhun gidasi oldugunu goruyorum bu kadar icten nasil dans eder inanilir gibi degil?? yok boyle bisey ?