Ana sayfa Sosyal Medya Bade İşçil zengin kadın rollerinden bıktı!

Bade İşçil zengin kadın rollerinden bıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bade İşçil, 1983’te İstanbul’da dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olan oyuncu, rol aldığı dizi ve sinema filmleri ile iyi bir kariyer yaptı.

2007 yılından bu yana setlerde yer alan Bade İşçil, Ezel isimli dizideki Şebnem karakteri ile büyük popülerlik kazandı. Ardından Kuzey Güney’deki Banu karakteri ile ününe ün katan oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler ve son olarak da Aşk 101 dizilerinde rol aldı…

Bade İşçil, yeni sezonda ekranda olmayı istiyor ancak henüz anlaştığı bir proje yok. Oyuncu yaptığı açıklamada, “Teklifler var, değerlendirme aşamasındayım. Daha heyecanlı bir şey olursa. Daha seçemedim, okuma aşamasındayım” diye konuştu.

Kendisine hep zengin kadın rolleri gelmesinden şikayetçi olan oyuncu, “Verdiler de oynamadık mı?” diyerek fakir kadın rollerinin kendisine gelmemesinden şikayetçi oldu. Ezel dizisindeki Şebnem karakterinin fakir bir kız olduğunu ifade eden oyuncu, zengin kadın imajının üzerine yapıştığı serzenişinde bulundu.

Aşk 101 ikinci sezonun izleyiciler tarafından beğenilmiş olduğuna sevinen oyuncu, onur duyduğunu ifade etti.

Sarıyer’de ev aldığını ve taşındığını ifade eden Bade İşçil, pandemide herkes gibi ekonomide kendisini frenlediğini ama ekonomik sorunu olmadığını söyledi.