Ana sayfa Dizi Haberleri Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasından teklif alan Mert Yazıcıoğlu’nun kararı ne oldu?

Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasından teklif alan Mert Yazıcıoğlu’nun kararı ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir televizyon ekranında görünmeyen isimlerden birisi de Mert Yazıcıoğlu. En son 2020 yılında Bir Annenin Günahı isimli sadece 5 bölüm süren dizide izlediğimiz oyuncu, ayrıca Aşk 101 ve Ölüm Zamanı isimli dijital projelerde de başarılı performanslar ortaya koydu. 2 yıldır televizyon dizilerinde yer almaması nedeniyle hayranları Eylül ayında başlayacak yeni sezonda yeni bir projede yer almasını çok arzu ediyor.

Mert Yazıcıoğlu ise kendisine gelen teklifleri değerlendirme süreci içinde ve bir projenin de öne çıktığı açıklamasından anlaşılıyor. Oyuncu, “İyiyim, ben de inşallah çalışacağım ama daha detayları belli değil, belli olunca haber veririm” diye konuştu.

Konuştuğu projenin dijital olma ihtimali yüksek ama hangi platformda olduğunu bilmediğini belirten oyuncu, “Hiç bilgim yok. Bi proje üzerine konuşuyoruz ama hangi platform olacağı üzerine bir durum yok” diye konuştu.

Kendisine gelen projeleri kabul etmesinin tamamen senaryoya bağlı olduğunu, dijital ya da televizyon projesi olup olmadığına bakmadığını belirten Mert Yazıcıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “İşe bir şey katabileceğimi düşünüyor isem girerim.”

Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasından teklif alan Mert Yazıcıoğlu'nun kararı ne oldu? 7

Mert Yazıcıoğlu, dijital dizilerde hikayenin daha belirgin olduğunu ve bunun bir avantaj olduğunu belirtti. Oyuncu, televizyon işlerinde ise çok güzel işler olduğunu, bunun tercih meselesi olmadığını, hangisi denk gelirse onu yaptığını anlattı.

Televizyondaki reyting kaygısına da vurgu yapan oyuncu, “Maalesef hala devam ediyor. Bir işe gönül veriyorsun, sonra reyting yüzünden kalkıyor iş, üzülüyorsun sonuçta. Ama dijitalde de 8 bölüm süreceğini biliyorsun, ne olacağını biliyorsun. O güzellik var. İkisi de aynı kulvarlar, sadece bazı şartlar değişiyor” ifadesini kullandı.

Oynamak istediği bir karakter olmadığını, gelen teklifleri değerlendirdiğini ve hikayeye bir şeyler katabilecek ise projeleri kabul ettiğini anlatan Mert Yazıcıoğlu için geçtiğimiz aylarda Ru dizisinde rol alacağı konuşulmuştu.

Meryem Uzerli’nin de başrolünde yer aldığı Disney Plus dizisi olan Ru’dan vazgeçtiği de ortaya çıkan oyuncuya Ay Yapım’dan da bir teklif yapıldığı gelen bilgiler arasında.

Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması için teklif aldığı ortaya çıkan oyuncu, henüz net bir anlaşma olmadığını ve görüşmelerin sürdüğünü proje ismi vermeden belirtmiş oldu.

Oyuncu henüz yeni sezon için anlaşma yapmadı ama Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasında yer alma ihtimali sürüyor.