Ana sayfa Dizi Analiz Bahar dizisi 6. bölüm analizi, Timur ve Rengin için artık işler daha da zorlaştı!

Bahar dizisi 6. bölüm analizi, Timur ve Rengin için artık işler daha da zorlaştı!

tarafından ker_def

Show TV ekranında salı akşamları yayınlanan Bahar dizisinin reytinglerde büyük başarılara imza atması dikkatlerden kaçmıyor. Dizinin geçtiğimiz gün yayınlanan 6. bölümünde de dikkat çeken olaylar yaşandı.

Bahar, istifa etmek için kararlıyken; Cihan Taşkeski, Bahar’a verdiği destekle bütün durumu değiştirdi. Timur ve Rengin bunun hayal kırıklığını yaşarken Parla, ikilinin hayatını alt üst edecek kolajın bulunduğu zarfı annesine götürmesi için Umay’a verdi.

Rengin ve Timur, Parla’nın planlarına engel olmaya çalışırken, hastaneye Rengin’in kaçmak için çabalayacağı bir bomba düştü. Babası Tahsin! Kimse öğrenmeden babasını hastaneden göndermenin bir yolunu arayan Rengin, Selim’le buluştu ve Selim’in Rengin’in kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Hastaneye Bahar’ı ziyarete gelen Çağla, Evren’i görüp çok beğenince Bahar’dan onları tanıştırmasını istedi. Fakat birlikte yaptıkları yürüyüşten sonra Çağla, Evren’in aklında başka biri olduğunu anladı. Bahar’ın isteğiyle Çağla’yla yemeğe çıkan Evren, buluşmaya gergin başlasa da Çağla’nın “Biz seninle iki iyi arkadaş, hatta sırdaş olalım” teklifiyle derin bir nefes aldı.

Evren ve Bahar, Zarife’nin yetimhanede büyüyen kızı Elif’i buldular ve annesiyle görüşmesi için ikna ettiler. Bahar, Rengin ve babası Tahsin’i bir araya getirmek için; tedaviyi kabul eden Zarife’den yardım istedi. Zarife’nin isteği üzerine hastaneye gelen Rengin, Bahar’la konuşup ona yaptıkları için teşekkür etti.

Bahar’ın desteğini de alan Rengin, yıllar sonra babasıyla bir araya gelebilme cesaretini buldu. Selim’in suçlamalarına karşı Rengin’in en büyük destekçisi ise kızı Parla oldu.

Aziz Uras’la baba-oğul buluşmasında her şeyi eline yüzüne bulaştıran Timur, kendi babasıyla ilişkisini anımsadı. Farklı hikayelere sahip olsalar da benzer acılar yaşayan karakterlerin, hem babalarıyla ilişkileri hem de bugün karakterlerini şekillendiren geçmişleri ortaya çıktı.

Timur ve Evren’in desteğiyle Doruk’la arayı düzelten Aziz Uras, babası yüzünden yaşadığı hayal kırıklığından sonra soluğu Seren’in yanında aldı ve ikilinin arasındaki buzlar eridi.

Babasının ölümüyle sarsılan Rengin’in yanına destek olmak için Timur geldi. Hastanenin önünde sarılan ikiliyi ise Evren gördü…

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” her salı saat 20.00’de Show TV’de!